КОИ СМЕ НИЕ?

Сайта MaxEffect.EU е специализиран в продажбите на спортни стоки, фитнес уреди, туристически стоки и др. Като нашият приоритет е да осигурим качествени продукти на добри цени с минимална или безплатна доставка до вашата врата.

Наши клиенти са: Спортни магазини, Фитнес и спортни клубове, Хотели, Спортни клубове и федерации, Училища и общини


Ние сме е един от най-големите онлайн магазини, предлагащ качествени спортни стоки за фитнес, летни и зимни спортове, а също така продукти за активен отдих и туризъм. Тук ще намерите широка гама от продукти за различни видове спорт - кардио и силови фитнес уреди, спортни дрехи и обувки за всеки сезон, както и туристически продукти и аксесоари.

Благодарение на дългогодишното сътрудничество с производители, дистрибутори и куриери в Европа и България, ние гарантираме добри цени на продуктите и доставката до вашата врата. 

MaxEffect.EU предлага огромно разнообразие на домашни и професионални фитнес уреди: бягащи пътеки, кростренажори, велоергометри, гладиатори, дъмбели, гири и много друго. Към асортимента предлагани продукти влизат също, така продукти за любители на бойните спортове, отборните спортове и туризъм. Фирмата редовно обновява и добавя нови продукти, като по този начин прави възможно задоволяване на всички изисквания на нашите клиенти от актуални спортни продукти.

Дистрибутори сме на следните марки: HMS Fitness, Nils Extreme, Redox, Spurt, Wish, Yashima, Marbo Sport, AxerSport, AxerFit, Meteor, Spokey, Apus Sports, Christopeit Sport, Rookie Rollerskates, Rio Roller, Molten, Spalding,Tempish, Alpina, Head, Babolat и много други брандове.

При желание да предлагате нашите брандове и стоки, не се колебайте да се свържете с нас. Предлагаме много добри условия за дистрибуция на които трудно ще устоите. За повече въпроси се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете в контактната форма. 

Нашата отдаденост и професионализъм са доказателство за многото доволни клиенти, фирми и обществени организации. За корпоративни клиенти изготвяме индивидуални оферти: оборудване на фитнес зали, спортни клубове, училища и др.

MaxEffect.EU Ви пожелава приятно пазаруване!