КОИ СМЕ НИЕ?

Сайта MaxEffect.EU е специализиран в продажбите на спортни стоки, дрехи, обувки и аксесоари. Като нашият приоритет е да осигурим качествени продукти.

Наши клиенти са: Спортни магазини, клубове, хотели, федерации, училища и др.


Ние сме е един от най-големите онлайн магазини, предлагащ качествени спортни стоки за различни спортове, а също така продукти за активен отдих и туризъм. Предлагаме широка гама от продукти за различни видове спорт - спортни дрехи и обувки за всеки сезон, както и туристически продукти и аксесоари.

Благодарение на дългогодишното сътрудничество с производители, дистрибутори и куриери в Европа и България, ние гарантираме добри цени на продуктите и доставката до вашата врата. 

MaxEffect.EU предлага огромно разнообразие, както и асортимента от продукти за любители на бойните спортове, отборните спортове и туризъм. 

Дистрибутори сме на следните марки: HMS, Nils Extreme, Redox, Spurt, Wish, Yashima, Marbo Sport, Kelton, AxerSport, Meteor, Spokey, Christopeit Sport, Rookie, Molten и др.

Предлагаме и изготвяме индивидуални оферти спрямо нуждите на клиента: оборудване на фитнес зали, спортни клубове и центрове, училища и др.

За повече въпроси се свържете с нас на посочените телефони или ни пишете в контактната форма. 

MaxEffect.EU Ви пожелава приятно пазаруване!