Спортни Екипи (анцузи)Спортен екип (анцуг) е един от популярните видове облекло, използвано от жени и мъже. Преди време този вид облекло се е ползвал основно от професионалните спортисти по време на състезания, а сега спортния екип е станал задължителен във всеки един гардероб. Голямото разнообразие от предлаганите модели и цветове са подходящи за всеки вкус. Дизайнерите се опитват да създадат нови модели, като експериментират с декоративни елементи и цветове.

Шоколад Шоколада сме приели да го приемаме, като вкусно, сладко лакомство, но малко знаят, че шоколада има и лечебни свойства. Шоколада съдържа вещества, които имат лечебни свойства, като едно от тях е намалява кашлицата. Обикновения шоколад съдържа вещества, които много по-добре влияят срещу кашлицата, отколкото многото класически препарати против кашлица. Към тези вещества на първо място е теобромин. 

Както са показали изследванията в Университетския Колеж в Лондон в който са взели участие 10 доброволеца, теобромин при използването си като средство против кашлица е много по-ефективен отколкото считания за най-ефективен кодеин.

Фитнес Ролери  Ролерите са един от най-бързите и маневрени способи да се предвижвате из града. При избора на модел зависи от стила на каране: дали ще карате само за удоволствие в парка или искате да правите различни трикове или по-висока скорост. Ако сте начинаещ, то е добре да се спрете на фитнес моделите, които имат мека обувка и имат задължително спирачка на десният ролер.

След като добиете по-големи навици и увереност в карането, спирачката може да се свали. Шасито при този тип ролери е удължено, което намалява маневреността, но увеличава устойчивостта. Това е особенно важно за децата и всички които започват да се учат да карат ролери. Цените на тези модели ролери са по-ниски в сравнение с другите модели.

КордицепсCordyceps - са гъби за които е доказано че стимулират имунната система. Още са известни и като aphrodisiac. Расте в горите на Тибeт на височина около 4000 м. В Китай го наричат "Божествен подарък" и "Вълшебен талисман", защото нито едно растение е притежава такава сила. Тази гъба е известна от преди 5000 години, но дълго време са я използвали само императорите. Cordyceps стимулира имунната система, активира системата от мононуклеари-макрофаги, регулира клетъчния имунитет. 

Cordyceps (Cordyceps sinensis) - принадлежи към гъбите аскомицети. Расте в горите на Тибeт на височина около 4000 м. В Китай го наричат "Божествен подарък" и "Вълшебен талисман", защото нито едно растение е притежава такава сила.