I. Доставка

1. Информация

Преди да направите поръчка е добре да знаете, че:

Поръчки направени след 14:00 часа, се обработват на следващият работен ден. В случаите, когато поръчките са направени през почивни и празнични дни се обработват при първият работен ден. Например: ако сте направили поръчка в събота - поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник.

За движението и статусите на вашата поръчка в MaxEffect.EU може да следите във вашият акаунт /за регистрирани клиенти/, както и ще получавате известия на вашият емайл за всяка промяна на статуса на вашата поръчка.

Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката!

Клиент има право да върне продукт, да го замени или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази фактурата получена при доставката.

2. Време за доставка

За поръчки със срок на доставка има забавяне поради временно спиране на работа или с голямо забавяне на обработката и доставка от Европейските складове.

 • ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ОБИКНОВЕНО СЕ ДОСТАВЯТ В РАМКИТЕ НА 1-2 работни дни (за потвърдени и налични продукти) от деня на изпращане на поръчката в зависимост от графика на обслужване на населеното място / някои населени места се обслужват само 1-2 пъти в седмицата /. (По време на сезонни намаления може да има удължен срок на доставка)
 • ПРИ СТОКИ С ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ДОСТАВКАТА Е В РАМКИТЕ НА 5-14 РАБОТНИ ДНИ OT СКЛАДА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ  (за потвърдени и налични продукти) .
 • Продукти със знак ПРОМО са продукти в промоция и се доставят след потвърдена поръчка обикновено за 1-2 работни дни в зависимост от населеното место (за потвърдени и налични продукти).
 • Продукти със знак ТОП ЦЕНА / СПЕЦИАЛНА ЦЕНА са с доставка от 1-3 работни дни (склад България) и 7-14 работни дни (склад Европа)(за потвърдени и налични продукти).
 • Всички останали продукти без обозначение, доставката се извършва от 2 до 14 работни дни (за потвърдени и налични продукти).
 • Доставки не се извършват в неделя и през официалните празници.
 • Съгласно член 103б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора.

Вие ще бъдете уведомени при евентуално забавяне или невъзможност да осъществим доставка на поръчаните от вас продукти. Възможно е при поръчка на различни продукти от един клиент те да бъдат доставени на части.

ВАЖНО!

Доставката на продуктите става в зависимост от наличността на продуктите (дали са в наш склад) или в европейски склад (доставката отнема около 14 работни дни) , начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. След като завършите поръчката ще Ви информираме за срока за доставка. Поръчките се обработват и проверяват за наличност. След като изпратим поръчката ви, ще получите уведомителен мейл, с който ви потвърждаваме денят на доставка.

Възможно е при финализиране на направена от вас онлайн поръчка, продукта да е с изчерпана наличност, за което ще бъдете уведомени на имейла за срока на доставка от Европейски склад. В случай на изчерпана наличност и там, ще бъдете уведомени допълнително. При финализиране на онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Доставката с куриерска фирма се извършва в рамките на 1-2 работни дни след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин MaxEffect.Eu се доставят чрез куриерска фирма. Има възможност да получите доставката и от друга куриерска фирма, като ще бъдете уведомени за това предварително. 

II. Цени за доставка

1. Цена за доставка до офис на куриерска фирма Спиди и Еконт 

(безплатна доставка над 49 лв. с изключение на фитнес, тежести, дъмбели, трамплини и др.) 

Тегло

Доставка до Офис на Еконт за поръчки до 49 лв 

Доставка до Офис на Спиди за поръчки до 49 лв 

до 1.00 кг. 8 лв. 3.80 лв.
до 3.00 кг. 11 лв. 4.20 лв.
до 6.00 кг. 13 лв. 5.60 лв.
до 10.00 кг. 15 лв. 6.90 лв.
до 20.00 кг 17 лв 12.30 лв.


Безплатна доставка над 49 лв и до 10 кг за поръчки до офис на куриерска фирма Спиди с изключение на фитнес уреди, тежести, лостове, дъмбели и др. 

*Доставката не е безплатна за връщане и замяна на продукти и се заплаща от клиента. В цената за доставка не е включена такса от 1,2 % за наложен платеж. Таксата за наложен платеж зависи от крайната сума на поръчката  и се начислява допълнително.

Поръчки с тегло над 20 килограма се изчисляват автоматично и се добавят към вашата поръчка.

2. Цена за доставка до адрес на клиента с куриерска фирма Спиди и Еконт

(не важи безплатната доставка за поръчки над 49 лв.)

Тегло

Доставка с Еконт до Адрес

Доставка със Спиди до Адрес

до 1,00 кг. 9 лв. 6.95 лв.
до 3,00 кг. 13 лв. 6.95 лв.
до 6,00 кг. 18 лв. 10.78 лв.
до 10,00 кг. 20 лв. 11.98 лв.
до 20,00 кг. 26 лв. 19.37 лв.

* В цената за доставка не е включена такса от 1,2 % за наложен платеж. Таксата за наложен платеж зависи от крайната сума на поръчката и се начислява допълнително.

Обявените цени са ориентировъчни и зависят от населеното място, допълнителни такси на куриерите, такса фиксиран час и др.

Поръчки с тегло над 20 килограма се изчисляват автоматично и се добавят към вашата поръчка.

Доставка за поръчки извън България е според графика на обслужване на дадената държава, както и избраната тарифа за доставка в рамките от 5-10 работни дни. За повече информация относно доставките за Европа виж тук.

 

III. Условия за безплатна доставка

1. Безплатната доставка е валидна:

БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА при поръчка на дрехи, обувки, спортни стоки и аксесоари на обща стойност над 49 лв. и са направени в онлайн магазин MaxEffect.Eu

БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА при поръчки направени на територията на Република България.

2. Безплатната доставка не е валидна:

 • Безплатна доставка не е валидна за следните видове продукти: фитнес уреди, гири, дъмбели, лостове, комплекти тежести, дискове за щанга, гладиатори, тенис маси и други.
 • Безплатната доставка не е валидна при избор на доставка с други куриерски фирми, като доставката е за сметка на клиента и се заплаща допълнително при получаване.
 • Безплатната доставка не е валидна при поръчки по телефона, e-mail и др.! 
 • Получаването на стоката с фиксиран час или допълнителна услуга не е безплатно и е за сметка на получателя, както и всички разпореждания за промяна на доставка до офис или до адрес на клиента, промяна на данни за получаване и др.

 

IV. Информация за куриерските фирми

1. Офиси на куриерските фирми

Сроковете за доставка на куриерската фирма е според избраната дестинация и графика на обслужване на населеното място. Актуалните офиси може да видите от приложените линкове:

2. Проверка на изпратена пратка по товарителница

MaxEffect.Eu си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.