ВАЖНО!


Във връзка с промените за доставки на куриерските фирми, с които работим, всички пратки с доставка до адрес считано от 01.11.2018г , които се изпращат в петък ще бъдат доставяни с икономична доставка за понеделник. Пратките до офис на куриера ще бъдат доставени за съботния ден.


I. Доставка

1. Информация

Преди да направите поръчка е добре да знаете, че:

Поръчки направени след 14:00 часа, се обработват на следващият работен ден. В случаите, когато поръчките са направени през почивни и празнични дни се обработват при първият работен ден. Например: ако сте направили поръчка в събота - поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник.

За движението и статусите на вашата поръчка в MaxEffect.EU може да следите във вашият акаунт /за регистрирани клиенти/, както и ще получавате известия на вашият емайл за всяка промяна на статуса на вашата поръчка.

Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката!

Клиент има право да върне продукт, да го замени или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази фактурата получена при доставката.

2. Време за доставка

 • ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ОБИКНОВЕНО СЕ ДОСТАВЯТ В РАМКИТЕ НА 48 ЧАСА (за налични продукти) от деня на изпращане на поръчката в зависимост от графика на обслужване на населеното място / някои населени места се обслужват само 1-2 пъти в седмицата /. (По време на сезонни намаления може да има удължен срок на доставка.)
 • ПРИ СТОКИ С ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ДОСТАВКАТА Е В РАМКИТЕ НА 10-14 РАБОТНИ ДНИ В СКЛАДА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ.
 • Продукти със знак ПРОМО са продукти в промоция и са с доставка обикновено за 24-48 часа в зависимост от населеното место.
 • Продукти със знак ТОП ЦЕНА / СПЕЦИАЛНА ЦЕНА са с доставка от 1-3 работни дни (склад България) и 5-14 работни дни (склад Европа).
 • Всички останали продукти без обозначение, доставката се извършва от 48 часа до 14 работни дни.
 • Доставки не се извършват в неделя и през официалните празници.
 • Съгласно член 103б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора.

Вие ще бъдете уведомени при евентуално забавяне или невъзможност да осъществим доставка на поръчаните от вас продукти. Възможно е при поръчка на различни продукти от един клиент те да бъдат доставени на части.

ВАЖНО!

Възможно е при финализиране на направена от вас онлайн поръчка, продукта да е с изчерпана наличност, за което ще бъдете уведомени на имейла за срока на доставка от  Европейски склад. В случай на изчерпана наличност и там, ще бъдете уведомени допълнително. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Доставката с куриерска фирма се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин MaxEffect.Eu се доставят чрез куриерските фирми СПИДИ/РАПИДО и ЕКОНТ. Има възможност да получите доставката и от друга куриерска фирма, като ще бъдете уведомени за това предварително. 

 

II. Цени за доставка

Извършваме доставка чрез куриерските фирми Спиди/Рапидо и Еконт. Безплатна е доставката за всички поръчки над 88 лв. с изключение на продукти в промоция, както и фитнес тежести, дъмбели, трамплини и др. Поръчки с избран метод на доставка Спиди/Рапидо нямат опция преглед и тест. Поръчки с избран метод за доставка Еконт имат опции преглед и тест - нямат безплатна доставка и доставката се начислява спрямо цените на куриерска фирма Еконт. Опцията преглед и тест е валидна само за дрехи, бувки, ролери и ролкови кънки и се доставя само с куриерска фирма Еконт.

1. Цена за доставка с куриерска фирма Спиди/Рапидо ( безплатна доставка над 88 лв.) 

Тегло

Доставка до Офис

Доставка до Адрес

до 1,00 кг. 3,12 лв. 4,26 лв.
до 2,00 кг. 3,66 лв. 5,57 лв.
до 5,00 кг. 4,86 лв. 8,54 лв.
до 10,00 кг. 6,06 лв. 9,90 лв.
до 15,00 кг. 10,86 лв. 13,56 лв.

* Безплатна доставка не е валидна за продукти в промоция, фитнес, тежести, дъмбели, трамплини и др. В цената за доставка не е включена такса от 1,2 % за наложен платеж. Таксата за наложен платеж зависи от крайната сума на поръчката  и се начислява допълнително.

2. Цена за доставка с куриерска фирма Еконт (не важи безплатната доставка за поръчки над 88 лв.)

Тегло

Доставка до Офис 

Доставка до Адрес

до 1,00 кг. 4,45 лв. 5,52 лв.
до 2,00 кг. 5.52 лв. 6.57 лв.
до 5,00 кг. 7.10 лв. 8.06 лв.
до 10,00 кг. 10.40 лв. 11.67 лв.
до 15,00 кг. 14.00 лв. 15.28 лв.
до 20,00 кг. 16.33 лв. 17.81 лв.

* В цената за доставка не е включена такса от 1,2 % за наложен платеж. Таксата за наложен платеж зависи от крайната сума на поръчката и се начислява допълнително.

Обявените цени са ориентировъчни и зависят от населеното място, допълнителни такси на куриерите, такса фиксиран час и др.

Поръчки с тегло над 20 килограма се изчисляват автоматично и се добавят към вашата поръчка.

Доставка за поръчки извън България е според графика на обслужване на дадената държава, както и избраната тарифа за доставка в рамките от 5-10 работни дни. За повече информация относно доставките за Европа и цени виж тук.

 

III. Условия за безплатна доставка

1. Безплатната доставка е валидна:

БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА при поръчка на дрехи, обувки, спортни стоки и аксесоари, които са на обща стойност над 88 лв. и са направени в онлайн магазин MaxEffect.Eu

БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА при поръчки направени на територията на Република България.

2. Безплатната доставка не е валидна:

 • Безплатна доставка не е валидна за следните видове продукти: фитнес уреди, гири, дъмбели, лостове, комплекти тежести, дискове за щанга, гладиатори, тенис маси и други.
 • Безплатната доставка не е валидна при избор за доставка с куриерска фирма Еконт и други, като доставката е за сметка на клиента и се заплаща допълнително при получаване.
 • Безплатната доставка не е валидна при поръчки по телефона. 
 • Безплатната доставка не е валидна при поръчки направени по e-mail и др.! 
 • Получаването на стоката с фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на получателя.

 

IV. Информация за куриерските фирми

1. Офиси на куриерските фирими

Сроковете за доставка на куриерската фирма е според избраната дестинация и графика на обслужване на населеното място. Актуалните офиси може да видите от приложените линкове:

2. Проверка на изпратена пратка по товарителница

 

MaxEffect.Eu си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.