I. Доставка

 

1. Информация

Преди да направите поръчка е добре да знаете, че:

Поръчки направени след 14:00 часа, се обработват на следващият работен ден. В случаите, когато поръчките са направени през почивни и празнични дни се обработват при първият работен ден. Например: ако сте направили поръчка в събота - поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник.

Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката!

Клиент има право да върне продукт, да го замени или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази фактурата получена при доставката.

 

2. Време за доставка

  • - ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ОБИКНОВЕНО СЕ ДОСТАВЯТ В РАМКИТЕ НА 48 ЧАСА. (По време на сезонни намаления може да има удължен срок на доставка.)
  • - ПРИ СТОКИ С ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ДОСТАВКАТА Е В РАМКИТЕ НА 10-14 РАБОТНИ ДНИ.
  • - Доставки не се извършват в неделя и през официалните празници.

Вие ще бъдете уведомени при евентуално забавяне или невъзможност да осъществим доставка на поръчаните от вас продукти. Възможно е при поръчка на различни продукти от един клиент те да бъдат доставени на части.

ВАЖНО!

Възможно е при финализиране на направена от вас онлайн поръчка, продукта да е с изчерпана наличност, за което ще бъдете уведомени на имейла за срока на доставка от  Европейски склад. В случай на изчерпана наличност и там, ще бъдете уведомени допълнително. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин MaxEffect.Eu се доставят чрез куриерските фирми РАПИДО и ЕКОНТ. Има възможност да получите доставката и от друга куриерска фирма, като ще бъдете уведомени за това предварително. 

 

II. Цени за доставка

Извършваме доставка чрез куриерските фирми Рапидо и Еконт. Единствено поръчки над 49 лв. и избрана доставка с куриерска фирма Рапидо  - доставката е безплатна. Поръчки с избран метод за доставка Еконт с опции: преглед и тест - нямат безплатна доставка и доставката се начислява спрямо цените на куриерска фирма Еконт.

1. Цена за доставка с куриерска фирма Рапидо (безплатна доставка над 49 лв.)

Тегло

Доставка до Офис / до Адрес

до 1,00 кг. 4,00 лв.
до 2,00 кг. 4,50 лв.
до 5,00 кг. 5,50 лв.
до 10,00 кг. 8,00 лв.
до 15,00 кг. 15,80 лв.

2. Цена за доставка с куриерска фирма Еконт (не важи безплатната доставка за поръчки над 49 лв.)

Тегло

Доставка до Офис 

Доставка до Адрес

до 1,00 кг. 4,50 лв.  5,50 лв.
до 2,00 кг. 5.46 лв.  6.51 лв.
до 5,00 кг. 6.93 лв. 7.98 лв.
до 10,00 кг. 10.29 лв. 11.55 лв.
до 15,00 кг. 13.86 лв. 15.12 лв.
до 20,00 кг. 16.17 лв. 17.64 лв.

 

Поръчки с тегло над 20 килограма се изчисляват автоматично и се добавят към вашата поръчка.

Доставка за поръчки извън България е според графика на обслужване на дадената държава, както и избраната тарифа за доставка в рамките от 5-10 работни дни. За повече информация относно доставките за Европа и цени виж тук.

 

III. Условия за безплатна доставка

1. Безплатната доставка е валидна:

БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА при поръчка на дрехи, обувки, спортни стоки и аксесоари, които са на обща стойност над 49 лв. и са направени в онлайн магазин MaxEffect.Eu

БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА при поръчки направени на територията на Република България.

2. Безплатната доставка не е валидна:

  • Безплатна доставка не е валидна за следните видове продукти: фитнес уреди, гири, дъмбели, лостове, комплекти тежести, дискове за щанга, гладиатори, тенис маси и други.
  • Безплатната доставка не е валидна при избор за доставка с куриерска фирма Еконт и други, като доставката е за сметка на клиента и се заплаща допълнително при получаване.
  • Безплатната доставка не е валидна при поръчки по телефона. 
  • Безплатната доставка не е валидна при поръчки направени по e-mail и др.! 
  • Получаването на стоката с фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на получателя.

 

IV. Информация за куриерските фирми

1. Офиси на куриерските фирими

Сроковете за доставка на куриерската фирма е според избраната дестинация и графика на обслужване на населеното място. Актуалните офиси може да видите от приложените линкове:

2. Проверка на изпратена пратка по товарителница

 

MaxEffect.Eu си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.