I. Доставка

1. Информация

Преди да направите поръчка е добре да знаете, че:

Поръчки направени след 14:00 часа, се обработват на следващият работен ден. В случаите, когато поръчките са направени през почивни и празнични дни се обработват при първият работен ден. Например: ако сте направили поръчка в събота - поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник.

За движението и статусите на вашата поръчка в MaxEffect.EU може да следите във вашият акаунт /за регистрирани клиенти/, както и ще получавате известия на вашият емайл за всяка промяна на статуса на вашата поръчка.

Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката!

Клиент има право да върне продукт, да го замени или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази фактурата получена при доставката.

2. Време за доставка

За поръчки със срок на доставка има забавяне поради временно спиране на работа или с голямо забавяне на обработката и доставка от Европейските складове.

 • ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ОБИКНОВЕНО СЕ ДОСТАВЯТ В РАМКИТЕ НА 3-5 работни дни (за потвърдени и налични продукти) от деня на изпращане на поръчката в зависимост от графика на обслужване на населеното място / някои населени места се обслужват само 1-2 пъти в седмицата /. (По време на сезонни намаления може да има удължен срок на доставка)
 • ПРИ СТОКИ С ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ, ДОСТАВКАТА Е В РАМКИТЕ НА 7-14 РАБОТНИ ДНИ OT СКЛАДА НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ  (за потвърдени и налични продукти) .
 • Продукти със знак ПРОМО са продукти в промоция и се доставят след потвърдена поръчка обикновено за 1-2 работни дни в зависимост от населеното место (за потвърдени и налични продукти).
 • Продукти със знак ТОП ЦЕНА / СПЕЦИАЛНА ЦЕНА са с доставка от 3-5 работни дни (склад България) и 7-21 работни дни (склад Европа)(за потвърдени и налични продукти).
 • Всички останали продукти без обозначение, доставката се извършва от 2 до 14 работни дни (за потвърдени и налични продукти).
 • Доставки не се извършват в почивни дни и през официалните празници.
 • Съгласно член 103б.(1) от ЗЗП, предвидения максимален срок за доставка на Стоките е 30 дни, считано от сключването на договора.

Вие ще бъдете уведомени при евентуално забавяне или невъзможност да осъществим доставка на поръчаните от вас продукти. Възможно е при поръчка на различни продукти от един клиент те да бъдат доставени на части.

ВАЖНО!

Доставката на продуктите става в зависимост от наличността на продуктите (дали са в наш склад) или в европейски склад (доставката отнема около 14 -21  работни дни) , начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. След като завършите поръчката ще Ви информираме за срока за доставка. Поръчките се обработват и проверяват за наличност. След като изпратим поръчката ви, ще получите уведомителен мейл, с който ви потвърждаваме денят на доставка.

Възможно е при финализиране на направена от вас онлайн поръчка, продукта да е с изчерпана наличност, за което ще бъдете уведомени на имейла за срока на доставка от Европейски склад. В случай на изчерпана наличност и там, ще бъдете уведомени допълнително. При финализиране на онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с "Общите условия" посочени в сайта ни.

Доставката с куриерска фирма се извършва в рамките на 1-3 работни дни след потвърждаване на поръчката и ако продукта е наличен при нас! Стоките, закупени от онлайн магазин MaxEffect.Eu се доставят чрез куриерска фирма. Има възможност да получите доставката и от други куриерски фирми, като ще бъдете уведомени за това предварително. 

II. Цени за доставка

1. Цена за доставка до офис на куриерска фирма Спиди 

(безплатна доставка над 100 лв. с изключение на продукти в промоция и намаления, фитнес уреди, тежести, лостове, дъмбели, трамплини, велосипеди, тенис маси, спортно оборудване и др) 

Тегло

Доставка до Офис на Спиди за поръчки до 100 лв 

до 1.00 кг. 4.50 лв.
до 2.00 кг. 4.50 лв.
до 5.00 кг. 6.50 лв.
до 10.00 кг. 7.80 лв.


Безплатна доставка над 100 лв и до 10 кг за поръчки до офис на куриерска фирма Спиди с изключение на продукти в промоция и намаления, фитнес уреди, тежести, лостове, дъмбели и др. 

Безплатната доставка не е валидна при комбиниране на продукти на редовна цена с продукти от промоция и намаления. 

Доставката не е безплатна за връщане и замяна на продукти и се заплаща от клиента. В цената за доставка не е включена такса от 1,2 % за наложен платеж. Таксата за наложен платеж зависи от крайната сума на поръчката и се начислява допълнително.

Поръчки с тегло над 10 килограма се изчисляват автоматично и се добавят към вашата поръчка.

2. Цена за доставка до адрес на клиента с куриерска фирма Спиди

(не важи безплатната доставка за поръчки над 100 лв.)

Тегло

Доставка със Спиди до Адрес

до 1.00 кг. 6.90 лв.
до 2.00 кг. 6.90 лв.
до 5.00 кг. 10.80лв.
до 10.00 кг. 12.80 лв.

* В цената за доставка не е включена такса от 1,2 % за наложен платеж. Таксата за наложен платеж зависи от крайната сума на поръчката и се начислява допълнително.Доставката  за връщане и замяна на продукти се заплаща от клиента.

Обявените цени са ориентировъчни и зависят от населеното място, допълнителни такси на куриерите, такса фиксиран час и др.

Поръчки с тегло над 10 килограма се изчисляват автоматично и се добавят към вашата поръчка.

Доставка за поръчки извън България е според графика на обслужване на дадената държава, както и избраната тарифа за доставка в рамките от 5-21 работни дни. За повече информация относно доставките за Европа виж тук.

 

III. Условия за безплатна доставка

1. Безплатната доставка е валидна:

БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА при поръчка на дрехи, обувки, спортни стоки и аксесоари на обща стойност над 100 лв. и са направени в онлайн магазин MaxEffect.Eu

БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА при поръчки направени на територията на Република България.

2. Безплатната доставка не е валидна:

 • Безплатна доставка не е валидна за следните видове продукти: на продукти в промоция и намаления.
 • Безплатна доставка не е валидна за следните видове продукти: фитнес уреди, гири, дъмбели, лостове, комплекти тежести, дискове за щанга, гладиатори, тенис маси и други.
 • Безплатната доставка не е валидна при избор на доставка с други куриерски фирми, като доставката е за сметка на клиента и се заплаща допълнително при получаване.
 • Безплатната доставка не е валидна при поръчки по телефона, e-mail и др.! 
 • Получаването на стоката с фиксиран час или допълнителна услуга не е безплатно и е за сметка на получателя, както и всички разпореждания за промяна на доставка до офис или до адрес на клиента, промяна на данни за получаване и др.

 

IV. Информация за куриерските фирми

1. Офиси на куриерските фирми

Сроковете за доставка на куриерската фирма е според избраната дестинация и графика на обслужване на населеното място. Актуалните офиси може да видите от приложените линкове:

2. Проверка на изпратена пратка по товарителница

MaxEffect.Eu си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.