Детайли за продукта

0 Рейтинг
61,98 лв
Код на Продукта: GGL-16833
Този продукт беше разгледан от 15 човека през последните 24 часа.

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: 0899 00 1770

Възможност да поръчате продукти на изплащане чрез TBI Pay

Връщане и замяна на продукти в рамките на 14 дни.

Качествени и Оригинални продукти на Изгодни Цени

Goggle Слънчеви очила E407-2P са изцяло изработени от въглеродни фибри (поликарбонат). Плаките, изработени от поликарбонат, са не само леки, но също така и много здрави и устойчиви на надраскване. Благодарение на многослойния им характер тяхната дебелина е идеално равна, което елиминира всички деформации и зрителни нарушения. Този материал прави рамката на очилата лека и устойчива на механични увреждания.

Goggle Слънчеви очила E407-2P разполагат с поляризирани стъкла с UV защита - UV 400 и категория 3, подходящи за използване при висока интензивност на слънчева светлина.

Използвани технологии:

POLARIZED PROTEC G-LENSES - Поляризираните стъкла намаляват до минимум всички светли отблясъци от сняг и вода. С увеличаване на зрителната острота и яснотата на цветовете комфорта на зрението е гарантиран. Повечето от очилата GOGGLE са с поляризирани стъкла с 1,0 мм дебелина.амалява отраженията, за да подобри комфорта на зрението. Очилата REFLEX G-LENS се препоръчват при силна слънчева светлина.

REFLEX G-LENS - Слънчевите очила са оборудвани с лещи с огледално покритие, предлагани в различни цветови варианти. Специалното покритие гарантира по-добра UV защита и значително намалява отраженията, за да подобри комфорта на зрението. Очилата REFLEX G-LENS се препоръчват при силна слънчева светлина.

PC FRAME - Поликарбонатните рамки GOGGLE са леки и устойчиви на механични повреди. Лещите, изработени от PC поликарбонат, са не само леки, но и много здрави и трудни за надраскване. Благодарение на многослойния характер на поликарбонатните лещи и дебелината им, в идеалния случай елиминират дори всички деформации и нарушения на зрението. 

UV 400 LENS PROTECTION - Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.

USEFUL PROTECTIVE BAG - Очилата са снабдени с удобно торбичка за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.

CE - Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба. Една година гаранция

Характеристики:

  • Слънчеви очила
  • Mатериял на рамката: PC поликарбонат
  • Стъкла: UV 400, поляризирани
  • Категория на стъклата: 3
  • Слънчева трансмисия: 8-18 %
  • Препоръчителна употреба: висока интензивност на слънчева светлина
  • Цвят на рамката: Черен мат/Червен
  • Цвят на стъклата: синьо огледало

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход