Детайли за продукта

0 Рейтинг
68,98 лв
Код на Продукта: GGL-16834
Този продукт беше разгледан от 8 човека през последните 24 часа.

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: 0899 00 1770

Възможност да поръчате продукти на изплащане чрез TBI Pay

Връщане и замяна на продукти в рамките на 14 дни.

Качествени и Оригинални продукти на Изгодни Цени

Goggle Слънчеви очила Kover P (T701-3P) са изработени от GRILAMID (TR-90), който е най-модерният материал, който се използва за производство на слънчеви очила. Grilamid в сравнение с поликарбоната е с по-голяма гъвкавост и по-висока външна износоустойчивост.

Goggle Слънчеви очила Kover P / T701-3P разполагат с поляризирани стъкла с UV защита UV 400 и категория 3, подходящи за използване при висока интензивност на слънчева светлина.

Използвани технологии:

POLARIZED PROTEC G-LENSES - Поляризираните стъкла намаляват до минимум всички светли отблясъци от сняг и вода. С увеличаване на зрителната острота и яснотата на цветовете комфорта на зрението е гарантиран. Повечето от очилата GOGGLE са с поляризирани стъкла с 1,0 мм дебелина.амалява отраженията, за да подобри комфорта на зрението. Очилата REFLEX G-LENS се препоръчват при силна слънчева светлина.

GRILAMID TR90 е най-новото подобрение в поликарбонатния материал, използван при производството на спортни слънчеви очила. GRILAMID TR90 се отличава с висока гъвкавост и дълготрайност на материала в сравнение с обичайния поликарбонат.

REFLEX G-LENS - Слънчевите очила са оборудвани с лещи с огледално покритие, предлагани в различни цветови варианти. Специалното покритие гарантира по-добра UV защита и значително намалява отраженията, за да подобри комфорта на зрението. Очилата REFLEX G-LENS се препоръчват при силна слънчева светлина.

ELASTIC STRAP - Еластичната лента, включена в комплекта, може да бъде заменена със слушалки, което позволява използването на слънчеви очила при екстремни спортове.

CONTOURED FOAM - Мекият протектор, направен от специален материал, се адаптира към всяка формата на лицето и създава усещане за комфорт, дори при продължително използване на слънчевите очилата. Това ги прави изключително подходящи при колоездене, ски, крос кънтри, джогинг и при всички дейности, свързани с интензивни движения.

UV 400 LENS PROTECTION - Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.

USEFUL PROTECTIVE BAG - Очилата са снабдени с удобно торбичка за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.

CE - Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба. Една година гаранция

Характеристики:

  • Слънчеви очила
  • Mатериал на рамката: GRILAMID (TR-90)
  • Стъкла: UV 400, поляризирани, опушени
  • Категория на стъклата: 3
  • Слънчева трансмисия: 8-18 %
  • Препоръчителна употреба: висока интензивност на слънчева светлина
  • Цвят на рамката: matt neon yellow/gray
  • Цвят на стъклата: polychromatic white-blue

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход