Детайли за продукта

0 Рейтинг
379,98 лв
продукт No: 5930061891
размерни
Размер
Този продукт се разглежда от 4 човека в момента.

ПОРЪЧАЙ ПРОДУКТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Стоков Кредит с TBI Bank

Alpina Туристически обувки Nepal (62121) са много качествени планински обувки, подходящи за носене на средна височина при силно пресечена местност, не зависимо от метеорологичните условия.

За изработването на обувките са използвани - естествен импрегниран набук с дебелина 2,6 мм и водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex. Използваните технологии дават пълен комфорт на крака независимо от условията на използване.

Подметката на Alpina Туристически обувки Nepal е Vibram за максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Грайферите на подметката имат такава форма и разположение, че гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Alpina Туристически обувки Nepal (62121) има допълнителен протектор по цялата обувка, което е ефективна защита от удари и скали по време на походи в планината. Използвана е също така естествена кожа в областта на глезена и езика.

Подложка за контрол на обема, разположена под  стелката, дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. Ако подложката се отстрани обувката има по-голям обем.

Разширена  полиуретанова междинна подметка за меко и удобно ходене.

С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките Alpina Nepal са изключително подходящи за трекинг, хайкинг, лов и риболов. В тази обувка кракът се чувства стабилно и комфортно както при лоши условия в планината, така и в града.

Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.
  • Мъжки Туристически Обувки
  • Клас: Backpacking
  • Външен материал: Набук 2,6 мм
  • Подметка: Vibram®
  • Вътрешна стелка: Подвижна /филц+микрофибър/
  • Мембрана: Sympatex®
  • Връзване: метални капси и и куки
  • Анатомично ходило
  • Тегло (Обувка): 850 грама

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход