Детайли за продукта

0 Рейтинг
329,98 лв
Код на Продукта: 59369691
Размер
Този продукт е бил разгледан от 4 човека в последните 24 часа.

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: ☎ 0899 00 1770

Поръчай продукта на изплащане чрез TBI Стоков Креди.

Възможност за връщане на продукта в 14 дневен срок.

Редовни промоции на продукти, както и купони за намаление.

Alpina Туристически обувки Тrapper RJ са изработени от здрава естествена кожа (телешки бокс) 2,0 мм и водоустойчивата и дишаща мембрана Sympatex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от атмосферните условията.
 
Подметката на тези здравитуристически обувки е изработена от термоустойчив Alpina Allround® (произведена в фабриката,в която се произвежда Vibram, със същите качества) и предлага сигурност и удобство по време на ходене при различни видове повърхности в зимни условия. Грайферите осигуряват лесно спиране по стръмни склонове и добро сцепление при изкачване на скалист терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Alpina Туристически обувки Тrapper RJ са подходящи за използване по време на преходи по силно пресечени местности, за дълги и тежки преходи по скалисти и трудно достъпни места в планината. Обувките са предназначени за продължително ходене, като гарантират абсолютна сигурност и пълен комфорт.

Alpina Туристически обувки Тrapper RJ разполагат със заден стабилизатор против усукване на глезена. За да се намали тежестта в задната част на глезена, която носи по-голямата част от товара по време на дългите походи по стръмни наклони този модел има Flex zone, която се намира отзад на обувката.Това облекчава напрежението върху глезена, което позволява по-лесно и по-спокойно изкачване на склонове.

  • Туристически Обувки
  • Клас: Hunting, Hiking
  • Външен материал: Естествена кожа (телешки бокс) 2,0 мм
  • Подметка: Alpina Allround®
  • Вътрешна стелка: Подвижна /филц+микрофибър/
  • Мембрана: Sympatex®
  • Връзване: метални капси и и куки.
  • Тегло (Обувка): 990 грама

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход