Детайли за продукта

0 Рейтинг
139,98 лв
Код на Продукта: 593-623C1K
Размер
Този продукт е бил разгледан от 19 човека в последните 24 часа.

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: ☎ 0899 00 1770

Поръчай продукта на изплащане чрез TBI Стоков Креди.

Възможност за връщане на продукта в 14 дневен срок.

Редовни промоции на продукти, както и купони за намаление.

Alpina Туристически обувки Tropez Brown са предназначени за всички, които искат максимално сигурни и удобни обувки за леки, средно-тежки и тежки преходи, свързани с продължително ходене. Направени от висококачествени материали, туристическите маратонки TROPEZ са идеални както за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен. Изключително подходящи за хобита като риболов, както и за къмпингуване край реката или язовира, тъй като са водо-непромокаеми и дишащи.

Планинският туризъм е изключително преживяване, затова ALPINA разработва функционални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт.

Използваните материали - естествен велур 1,6 мм и водо-устойчивата и дишаща мембрана Alpitex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.

Подметката Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Допълнителен преден протектор - ефективна защита от удари и скали.

С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, туристическите маратонки TROPEZ са изключително подходящи за трекинг, хайкинг, къмпингуване и риболов.

Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водо-устойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.

Характеристики:

  • Клас: Hiking, Trekking
  • Цвят: кафяв/ черен
  • Тегло: 370 г (една обувка)
  • Размери: 39 - 47 - Size table
  • Мембрана: Alpitex
  • Външен материал: естествен велур 1,6 мм
  • Подметка: Vibram

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход