Детайли за продукта

0 Рейтинг
138,98 лв
Код на Продукта: HD-273408-BKGR
Този продукт е бил разгледан от 12 човека в последните 24 часа.
not-available.png

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: ☎ 0899 00 1770 Позвънете!

Поръчай продукти на изплащане чрез TBI Кредит. За поръчки над 150 лв.

Възможност за връщане на продукта в 14 дневен срок.

Редовни промоции на продукти, както и купони за намаление.

Head Тенис маратонки Brazer Men BKGR (273408) са идеални за всякакъв вид повърхности и осигуряват изключителен комфорт. Специалният елемент TPU Heel Stab гарантира перфектна стабилност на петата, докато централният слой EVA предлага отлична маневреност и стабилност. Подметката на обувката е с HYBRASION + каучук, който не оставя никакви следи. Head Тенис маратонки Brazer Men са подходящи за игра на всички тенис покрития.

Горна част:

Дишащата, мрежеста горна част със елементи от синтетична кожа помага да се проветрява и циркулира въздуха, за да се поддържат сухи краката. TPU 180 ° HEEL STAB осигурява по-добра стабилност на петата. Безшевната горна структура е подсилена около пръстите на краката. Удобният език и меките вътрешни материали не причиняват образуване на мазоли или раздразнение.

Подметка:

Хибридният профил на подметката е подходящ за всички видове повърхности. Средният EVA слой осигурява отлична маневреност и мекота. HEAD BRAZER има нископрофилна подметка за гъвкавост и бързи движения. Технологията за задействане на стабилността осигурява подкрепа и стабилизиране на крака, докато играе на корта. Благодарение на това подобрява безопасността и минимизира риска от нараняване.

TRI-NRG представлява специална система на Head, която работи на три нива – първо технологията "NRG" намалява до минимум натоварването в петата, след това "Rigid" действа в средната част на стъпалото, подобрявайки стабилността и намалявайки вероятността от усукване и третата технология "Generate" ви помага да генерирате допълнителна доза ускорение, когато предприемате рязък спринт в опит по-бързо да достигнете до топката.

Hybrasion+ е специално създадена за тенис подметка, която се отличава с три много ценни предимства – осигурява стабилност на крака при резките движения, изключително издръжлива на натоварване и е подходяща за всички типове кортове.

Горна част:

  • Мрежеста горна част със елементи от синтетична кожа
  • Мрежест език за по-добра вентилация
  • Мека подплата
  • Система на връзките, която обхваща свода на стъпалото и води до допълнително индивидуално напасване на обувката към крака

Подметка:

  • HEAD HYBRASION+ гума, неоставяща следи
  • EVA междинна подметка с вградени омекотяващи елементи 
  • Подходящи за всички настилки

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход