Детайли за продукта

0 Рейтинг
204,98 лв
Код на Продукта: 1000005546
Размер
Този продукт е бил разгледан от 1 човека в последните 24 часа.

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: ☎ 0899 00 1770

Поръчай продукта на изплащане чрез TBI Стоков Креди.

Възможност за връщане на продукта в 14 дневен срок.

Редовни промоции на продукти, както и купони за намаление.

Alpina Мъжки Туристически маратонки Breeze X Low M е лека, удобна и много здрава, изключително подходящи за трекинг и хайкинг, за къмпингуване край река или язовир, както и за градска среда. Маратонките имат модерен дизайн и ярки цветове, което ги прави едни от най-атрактивните туристически маратонки на пазара.

Горният слой на обувките е изработен главно от водоотблъскващ полиестер, който отвън е подсилен с подплата от полиуретан и термополиуретан с висока плътност и гъвкавост. Този модел е изработен от водоустойчивата и дишаща мембрана, наречена Alpitex® с бързо изсъхване и добра вентилация, който е допълнен с анатомична стелка, марката OrthoLite®.

OrthoLite® е водещ производител и доставчик на технологични стелки за водещите световни марки обувки. За разлика от традиционните стелки, стелката OrthoLite® се компресира по-малко от 5% през целия жизнен цикъл на продукта, така че омекотяването, прилягането, удобството и производителността никога не се променят. Стелката осигурява абсорбираща основа от пяна и има бързосъхнеща материя, обработена антибактериално.
Междинният амортизиращ слой, който трябва ефективно да компенсира вертикалните ударни натоварвания, е направен от EVA пяна.

Подметката на серията Alpina Breeze е базирана на външната подметка XS Trek, изработена от Vibram, която е изработена от здрав материал на MegaGrip: Новата висококачествена каучукова подметка, която има несравнимо сцепление на мокри и сухи повърхности,голяма дълготрайност и оптимална адаптивност към земята. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен.

Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Допълнителен преден протектор - ефективна защита от удари, скали и храсти.

Характеристики:

  • Мъжки Туристически Маратонки
  • Подходящи за трекинг и хайкинг, за къмпингуване край река или язовир
  • Подметка: Vibram Megagrip
  • Стелка: Ortholite
  • Мембрана: Alpitex
  • Тегло 320 грама

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход