Детайли за продукта

0 Рейтинг
793,98 лв
Код на Продукта: 622L1
MaxEffect.Eu не гарантира наличността на този продукт при осъществяване на поръчката от потребителя, дори и потребителят да е получил потвърждение, че поръчката му е приета. B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт, щe ce cвъpжeм c Bac cвoeвpeмeннo!
Размер

Безплатна Доставка за поръчки над 49 лв. до Офис на СПИДИ

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: 0899 00 1770

Възможност да поръчате продукти на изплащане чрез TBI Pay

Връщане и замяна на продукти в рамките на 14 дни.

Качествени и Оригинални продукти на Изгодни Цени

Alpina Ловни обувки Hunter Heat (туристически) са предназначени за използване при равни и планински терени, като ще са най-подходящи в наистина трудни терени. Идеални са използване по време на туристически преходи високо в планината, както и за лов и риболов по време на студено време.

Важен елемент е конструкцията на горната част от големи парчета естествена кожа с дебелина 2,8 мм. Благодарение на това, обувките нямат твърде много шевове, което увеличава устойчивостта при мокри и влажни атмосферни условия. Високата конструкция на обувките, укрепва глезена, като имат допълнително вложки на ахилеса, което увеличава комфорта при по-дълго използване. Удобството при носене се подобрява от системата VCP, благодарение на която обувката пасва идеално на стъпалото.

Оригиналната подметка Vibram намалява вибрациите, причинени от ходене по неравен терен. Мембраната SympaTex позволява на крака да диша, предотвратявайки проникването на влага вътре. Езикът на обувката е зашит високо. Високата подметка с гумен грайфер, допълнително фиксира обувката при труден терен.

През студените зимни дни, всеки ще оцени вградената отоплителна система InTemp, като тя има две нива на мощност. Захранва се от скрити акумулаторни батерии (включено зарядно устройство) и може да поддържа топлина до 6-7 часа. В случай на нужда, стартирате отоплението чрез удобен бутон. Отоплителната система работи първо 10 минути на максимален режим за затопляне и след това преминава в поддържащ режим, което гарантира, че краката Ви ще са на топло, но никога претоплени. Разполагате с универсално зарядно устройство, а също така можете да зареждате батериите и без да ги вадите от обувките.

Обувките са произведени в Европа в Словения в най -добрата фабрика Alpina със 70-годишна традиция, използвани са най-добрите материали.

Технологии:

ГУМЕНА ЗАЩИТА - Избрани модели обувки на Alpina имат гумена защита, която предпазва кожата на ботушите от камъни, а през зимата от остри ръбове на сняг. В зависимост от предназначението на обувките, защитата се предлага отпред, отзад, пръстите на краката или по цялата дължина на горната част.

SOFT FRONT BEND - Мека предна кожена гънка се използва при избрани модели на Alpina. Благодарение на това обувката осигурява комфорт при ходене още от първото обуване, елиминирайки доста неприятният и дълготраен процес на протриване на кожата на крака. Липсата на странично движение на кожата осигурява по-добра опора на глезена.

ВОДОПРОБОЙНА МЕМБРАНА SympaTex - е дишаща, лека, влагоустойчива и в същото време гъвкава мембрана, използвана в обувките Alpina. Благодарение на "гладката" многопластова конструкция, тя има отблъскваща мръсотията свойства и няма да се "запуши" с времето, тя ще изпълнява същите функции през целия живот на обувката. Производителят гарантира, че ходенето по време на дъждовно време или стоенето във водата, краката ще бъда обезопасени. Мембраната отвежда влагата от вътрешната страна на обувката, благодарение на което краката остават сухи и обувката диша. Почиствайте обувките с почистващи препарати, предназначени за мембрани.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗАЩИТА НА ПЕТАТА - Специална многослойна структура предпазва петата от външната и вътрешната страна на обувката, като осигурява стабилна опора на петата и предотвратява ожулвания. Колкото по-висок е моделът, толкова повече елементи има за защита на петите. По-ниските модели използват по-прости, но еднакво ефективни решения.

INTEMP CONTROL SYSTEM - Нова система за отопление с два режима на работа, която поддържа топлина на краката Ви в продължение на 6 часа и никога не Ви претопля. Нагревателните елементи ALPENHEAT са предварително инсталирани в областта на петите, както и в предната част на обувките. За използване на функцията отопление, заредете акумулаторните батерии и ги поставете във всяка една от обувките.

VCP - Volume Control Plate - Подложка за контрол на обема, разположена под стелката, дава възможност за точна адаптация на обема на обувката за левия и десния крак. Ако подложката се отстрани обувката има по-голям обем.

TPU - Допълнителна подложка за поемане на вибрациите в подметката.

FLEX ZONE - За да се намали тежестта в задната част на глезена, която носи по-голямата част от товара по време на дългите походи по стръмни наклони този модел има „Flex зона", която се намира отзад на обувката.Това облекчава напрежението върху глезена, което позволява по-лесно и по-спокойно ходене при денивелация.

Характеристики:

 • Ловни Обувки
 • Подходящи за: Туризъм, Лови и риболов
 • Тегло (обувка): 1100 грама
 • Горна част: 2,8 мм кожа NUBUK
 • Вътрешна част: SympaTex / InTemp
 • Подметка: Vibram - специално проектирана да се използва навсякъде през цялата година
 • 2 комплекта батерии с по 2 батерии във всеки комплект
 • 1 зарядно устройство с Y кабели, които да захранват двата комплекта с батерии едновременно
 • Зареждащи се Li-ion батерии 7,4V / 1.7 Ah / 12.6 Wh
 • Размери: 50 х 70 х10 мм
 • Време на поддържане на топлина - до 6 часа
 • Зарядно устройство: 100-240V 50/60Hz

Степени на загряване:

 • Висока 55 ° C (червен цвят на бутона) с продължителност за затопляне до 3,5 часа
 • Средна 45 ° C (син цвят на бутона) с продължителност за затопляне до 5,5 часа

ИНСТРУКЦИИ

Топлоподдържащите елементи са предварително инсталирани в горната предна част на пръстите във Вашите обувки. За да ги използвате – заредете комплектите батерии и ги поставете във всяка една от обувките.

Първа употреба:

 • Заредете напълно комплектите батерии преди първата употреба
 • Включете Y кабелите на зарядното устройство в батериите и след това включете самото зарядно устройство в контакт

Презареждане на батериите:

 • Времето на зареждане на батериите е около 2 часа.
 • За презареждане - оставете батериите във вътрешната част на обувката. Закачете Y кабелите на зарядното в куплунга на всеки комплект и след което включете зарядното в контакта.

LED контролна светлина на зарядното:

 • Червена LED светлина: двата комплекта батерии се зареждат
 • Червена/Зелена LED премигваща светлина: единият комплект батерии е зареден, другият все още се зарежда
 • Зелена LED светлина: батериите са напълно заредени и готови за употреба
 • Нормално е зарядното да се затопли, докато трае процеса на зареждане на батериите.
 • Зареждайте двата комплекта батерии по едно и също време.
 • Зареждайте двата комплекта батерии при температура на помещението между: 10°-35° C
 • Температурата на съхранение не трябва да надвишава 50° С в противен случай батериите може да се повредят. Идеалните условия на съхранение на батериите са около 18° C на сухо и тъмно място.
 • Зареждайте напълно батериите на всеки 3-6 месеца, за да удължите жизнения им цикъл. Батериите задължително трябва да се зареждат на всеки 6 месеца.

Как да използваме InTemp затоплящата система:

 1. Отворете капачето, което се намира в задната част на подплатата.
 2. Извадете дунапрена от джоба.
 3. Включете комплекта батерии в куплунга и поставете батериите.
 4. Затворете капачето.
 5. Включете системата: Натиснете и задръжте бутона за 2 секунди, за да я включите с червена мигаща светлина (pre-heat %). High setting: След 5 минути ще се включи червена светлина (high setting, 75%) автоматично. Medium setting: Един клик до синьо (medium setting, 50%) и един клик обратно до червено (high setting)
 6. За да изключите затоплящата система: натиснете и задръжте активиращия бутон, докато LED светлината не угасне.
 7. Когато използвате обувките без затоплящата система, извадете комплектите батерии и сложете обратно дунапрена на тяхно място в джоба.
 8. Откачете и извадете комплектите батерии от обувките, когато не ги ползвате – например през лятото и изключете зарядното от контакта.
 9. Заредете напълно батериите преди употреба.

<

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход