Детайли за продукта

0 Рейтинг
324,98 лв
Код на Продукта: 1000005390
Размер
Този продукт е бил разгледан от 5 човека в последните 24 часа.

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: ☎ 0899 00 1770

Поръчай продукта на изплащане чрез TBI Стоков Креди.

Възможност за връщане на продукта в 14 дневен срок.

Редовни промоции на продукти, както и купони за намаление.

Alpina Мъжки Туристически Обувки Tibet Box Leather са функционални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита, съчетани с пълен комфорт. Обувките са подходящи за най-трудните терени и използване при всякакви условия. Направени от естествени висококачествени материали, обувките TIBET са предназначени за продължително носене на средни и тежки товари при труден терен (например Алпите). Подходящи за зимни преходи във високите планини в България, но и за ловци, тъй като са водонепромокаеми и дишащи.

Alpina Мъжки Туристически Обувки Tibet Box Leather са изработени от естествена кожа - телешки бокс 2,2 мм и водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията. Подплата от естествена кожа на глезена и на езика.

Подметката Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове. Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

С отличните си високотехнологични параметри и качества и ниското си тегло, обувките TIBET са изключително подходящи за трекинг, хайкинг, лов и риболов. В тази обувка кракът се чувства стабилно и комфортно както при лоши условия в планината, така и в града.

Здрави, стабилни и при хлъзгав или труден терен, водоустойчиви, дишащи, предназначени за продължително ходене.

  • Мъжки Туристически Обувки
  • Клас: Backpacking, Hunting, Hiking
  • Външен материал: Естествена кожа - телешки бокс 2,2 мм
  • Мембрана: Sympatex ®
  • Подметка: Vibram ®
  • Тегло: 780 грама
  • Връзване: метални капси и и куки

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход