Детайли за продукта

0 Рейтинг
278,98 лв
Код на Продукта: 1000005381
Размер
Този продукт е бил разгледан от 23 човека в последните 24 часа.

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: ☎ 0899 00 1770

Поръчай продукта на изплащане чрез TBI Стоков Креди.

Възможност за връщане на продукта в 14 дневен срок.

Редовни промоции на продукти, както и купони за намаление.

Alpina Мъжки Туристически Обувки VX 955 са походящи за всички, които искат максимално сигурни и удобни обувки при разходки в планината и при тежки планински преходи. Обувките са изработени от висококачествени материали, което ги прави идеални както за скалисти планински преходи, за смесени маршрути, така и за равнинен терен. Изключително подходящи и за къмпингуване край реката или язовира и за риболов, тъй като са водонепромокаеми и дишащи.

Материалът на обувките - естествен импрегниран набук 2,0 мм и водоустойчивата и дишаща мембрана Sympatex® са оптималната комбинация между дишане и изолация и гарантират пълен комфорт на крака независимо от условията.

Подметката Vibram е разработена така, че да се постигне максимална функционалност, сигурност, комфорт и стабилност. Големината, формата и разположението на грайферите на подметката гарантират отлично сцепление при движение по неравен терен. Специалната форма на подметката под петата осигурява лесно спиране по стръмни склонове.

Плитък и по-гладък грайфер под пръстите спомага по-доброто сцепление при изкачване на скалисти терени. Широките канали между грайферите позволяват на водата и калта да се оттичат, като в резултат на това подметката остава чиста и не се намалява сцеплението с терена.

Alpina Мъжки Туристически Обувки VX 955 имат заден стабилизатор против усукване на глезена.

Характеристики:

  • Мъжки Туристически обувки
  • Клас: Hiking
  • Външен материал: Набук 2 мм
  • Мембрана: Sympatex®
  • Подметка: Vibram ®
  • Тегло: 690 гр
  • Връзване: метални капси и и куки

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход