Начини на плащане

 

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (заплащате на куриера в момента на получаване на пратката)

Услугата предоставя заплащане на избраните от вас продукти при получаването им от куриерска фирма до вашата врата или в офисите на фирмата до поискване чрез наложен платеж (ППП).


БАНКОВ ПРЕВОД

Плащане чрез банков превод, като е необходимо да посетите най-удобния за Вас клон на която и да е банка или през електронно банкиране и да приведе дължимата сума по банковата сметка на MaxEffect.Eu

След приключването на поръчката, на e-mail адреса, който сте въвели ще получите проформа фактура, посредством която можете да извършите плащането.

Всички поръчки платени по този начин получават допълнителна отстъпка.

В полето основание за плащане посочете: номера на поръчката. Тези данни са необходими за да реализираме Вашата поръчка.


ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ СТОКОВ КРЕДИТ ОТ TBI BANK

Може да закупите продукти над 150 лв. чрез стоков кредит от TBI Bank, като от услугата могат да се възползват физически и юридически лица, които следва да са пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи. 

Избирате стоката (стоките), която искате да закупите на изплащане (стоки със стойност над 150 лв. подлежат на кредитиране), добавяте я (ги) В КОЛИЧКАТА и изберете начин на плащане (на изплащане с TBI CREDIT). В края на поръчката има поле за допълнителна информация, която може да ни оставите вашите данни за кандидатствате за стоков кредит.