Запознайте се с начините за плащане на поръчки в MaxEffect.Eu

 

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (заплащате на куриера в момента на получаване на пратката)

Услугата предоставя заплащане на избраните от вас продукти при получаването им от куриерска фирма РАПИДО до вашата врата или в офисите на фирмата до поискване.

По време на извършване на поръчка в онлайн магазин MaxEffect.Eu, вие ни предоставяте вашите имена, адрес и телефон за връзка. Тази информация е строго поверителна и ние ще я запазим в тайна. Чак след получаване на вашата поръчка, вие заплащате на куриера дължимата стойност.

 

БАНКОВ ПРЕВОД

Плащане чрез банков превод, като е необходимо да посетите най-удобния за Вас клон на която и да е банка или през електронно банкиране и да приведе дължимата сума по банковата сметка на MaxEffect.Eu

След приключването на поръчката, на e-mail адреса, който сте въвели ще получите проформа фактура, посредством която можете да извършите плащането.

Всички поръчки платени по този начин получават допълнителни 3% отстъпка от сумата на поръчката.

 

ОТЛОЖЕНО ПЛАЩАНЕ / ПЛАТИ ПОСЛЕ - Очаквайте скоро

„Плати После“ Ви предоставите уникалната възможност да отложите плащането на поръчката си без оскъпяване в рамките на 15 дни след получаването й! Потребителите вече могат да получат желаната от тях стока веднага и да я платят на по-късен етап, използвайки гратисен период до 15 дни считано от датата на доставка, в който да платят сумата с 0 лева оскъпяване. След него сумата може да се разсрочи по желание на клиента.

Възможност за поръчка на продукт/и на стойност от 50 лв. до 1500 лв.
Избирате метод на плащане „Плати после“
След потвърждение на поръчката автоматично ще бъдете пренасочен към страница на „Плати после“, където попълва исканата от Кредисимо АД информация.
До 7 минути, получавате отговор, дали може да получи стоката от Cougar-Sport.Com чрез метода „Плати после“
Ако сте одобрен, ние получаваме известие от „Плати после“, че на този клиент трябва да му се извърши доставка на поръчаната от него стока.
Ние доставяме стоката.
От момента на приемането на стоката от страна на клиента, започва да тече гратисен период от 15 календарни дни в които клиента може да заплати стоката без допълнително оскъпяване на услугата.
Ако клиента не успее в тези 15 календарни дни да заплати стоката, то от Кредисимо АД започват да начисляват лихва, съгласно техните финансови и търговски условия.

 

ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ СТОКОВ КРЕДИТ ОТ TBI BANK - Очаквайте скоро

Може да закупите продукти над 150 лв. чрез стоков кредит от TBI Bank, като от услугата могат да се възползват физически и юридически лица, които следва да са пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи. 

Избирате стоката (стоките), която искате да закупите на изплащане (стоки със стойност над 150 лв. подлежат на кредитиране), добавяте я (ги) В КОЛИЧКАТА и изберете начин на плащане (на изплащане с TBI CREDIT). В края на поръчката има поле за допълнителна информация, която може да ни оставите вашите данни за кандидатствате за стоков кредит.