Продукти

Spokey Бягаща Пътека Trance
2399,98 лв
Spokey Бягаща Пътека Trance+
2570,00 лв
Бягаща Пътека Spokey Movena
2950,00 лв
Бягаща Пътека Spokey Magnus
3198,00 лв
Бягаща Пътека Spokey Tractus
3698,00 лв
Duvlan Бягащата Пътека Cairo
Duvlan Бягащата Пътека Rossini TFT
Christopeit Sport Бягаща Пътека TM 5000S
Christopeit Sport Бягаща Пътека TM4

 

Бягащи пътеки - това са кардио фитнес уреди за ходене или бягане в закрити помещения - домашни условия или фитнес зали. При използване на бягащи пътеки в домашни условия са разработени по-малки, компактни модели и такива които предлагат възможност за сгъване и така лесно да могат да се съхраняват и да не заемат място. Този вид бягаща пътека заема малко място и може да се използва от цялото семейство.

За фитнес зали са проектирани професионални фитнес пътеки с по-големи размери и по-високи технически характеристики за максимално дълго използване и натоварване от голямо количество потребители.

Съвременните модели бягащи пътеки (дори и механичните) имат редица допълнителни функции, които помагат да се следи ефективността на тренировките. Те имат вградени сензори за сърдечен ритъм и компютър показващ изразходваните калории, изминато разстояние, средна скорост и други параметри.

В нашия онлайн магазин предлагаме широка гама от модели на световно известни производители на бягащи пътеки - механични и електрически, домашни и професионални, подходящи за тренировки в домашни условия, а също така и за фитнес зали, спортни клубове и хотели.