Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008010
MaxEffect.Eu не гарантира наличността на този продукт при осъществяване на поръчката от потребителя, дори и потребителят да е получил потвърждение, че поръчката му е приета. B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт, щe ce cвъpжeм c Bac cвoeвpeмeннo!

Безплатна Доставка за поръчки над 49 лв. до Офис на СПИДИ

Информация и Въпроси - свържете се с нас на тел.: 0899 00 1770

Възможност да поръчате продукти на изплащане чрез TBI Pay

Връщане и замяна на продукти в рамките на 14 дни.

Качествени и Оригинални продукти на Изгодни Цени

Kelton Горен и долен скрипец Heavy Otus е идеален за оборудване на домашен фитнес, който се монтира за стената oт профил 80 х 60 х 2 мм и е на скандално ниска цена. За изработването на този скрипец е използван стоманен профил с който се изработват професионалните фитнес уреди за фитнес зали. Чрез този горен и долен скрипец ще имате възможност да тренирате почти всяка мускулна група.

Kelton Горен и долен скрипец Heavy Otus се предлага в комплект с дълъг извит лост. Този практичен фитнес уред има 3 пластмасови ролки със стоманени лагери от неръждаема стомана, които ви дават гладка и тиха работа по време на тренировка. Дълбоките канали на ролките не позволяват на въжето да се извади. Тежестите се поставят на прът с диаметър от 25 мм, като може да поставяте дискове диаметър 30 мм и 50 мм. Тежестите се фиксират с заключващи скоби, които стабилно закрепят дисковете към лоста и ви дават 100% сигурност.

Kelton Горен и долен скрипец Heavy Otus издържа натоварване от 200 килограма.

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход