Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008025
Този продукт беше разгледан от 11 човека през последните 24 часа.

Kelton HEAVY Лежанка за коремни преси HL13 е подходяща за използване, както в домашни условия, така и в малки фитнес зали, хотели, спортни клубове и др. Лежанката е изработена от здрава стоманена конструкция с профил 50х50х2 мм и комфортна тапицерия с дебелина от 3 см с двоен шев за по-голяма здравина и дълготрайност. Широката основа прави лежанката стабилна по време на упражнения и не се получава клатене от една страна в друга. Това е качествена лежанка изработена изцяло в Полша, а не като повечето подобно фитнес оборудване в Китай.

Kelton HEAVY Лежанка за коремни преси HL13 лесно издържа натоварване от 400 килограма, така трениращия може да се съсредоточи в изпълнението на упражненията, без да се притеснява за безопасността. Благодарение на стабилните крачета с диаметър от 6 см и гумените накрайници, дори и при интензивни тренировки няма да усетите приплъзване.

Тази уникална лежанка за коремни преси на Kelton дава възможност за регулиране на наклона чрез 9 степени, а освен това можете да коригирате и височината на краката само с едно придърпване на бутона.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Kelton Лежанка за коремни преси HL13

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход