Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008058

Kelton Клетка за тренировка HS7 е идеална за използване в домашни условия и в малки фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Това е един професионален фитнес уред, подходящ за всички, които тренират сериозно. Чрез тази клетка, ще можете да провеждате силови тренировки с максимални тежести, като уреда издържа натоварване от 800 килограма.

Стойката е изработена от масивни и тежки стоманени профили с размер 80 х 60 х 2 и 50 х 50 х 2 мм, като са заварени чрез пълно проникване MIG / 300A, което гарантира качеството на заварките, тяхната здравина и дълготрайност. Така ще можете да извършвате силови тренировки без да се притеснявате за безопасността си и че уреда може да се счупи. До като правите своите повторения, бъдете сигурни че клетката няма да помръдне и на милиметър.

Kelton Клетка за тренировка HS7 разполага с 36 нива за регулиране на височината в зависимост от вашите нужди, като диапазона е от 10 см до 190 см (през 5 см). Освен това клетката разполага и с лост за набиране с различни хватове. Може да се използват и олимпийски лостове за различни упражнения.

Kelton Клетка за тренировка HS7 издържа натоварване от 800 килограма.

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход