Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008012

Kelton Комбиниран уред Heavy Gladius е фитнес уред с който ще тренирате професионално в домашни условия. С този фитнес уред може да извършвате силови тренировки до краен предел. Изработен е от невероятно издръжлив профил от полска стомана с размери 80 х 60 х 2 мм и 50 х 50 х 2 мм, издържащ натоварване до 500 килограма. За изработването на този уред са използвани същите качествени материали, както при изработката на професионалното оборудване на Kelton.

При този комбиниран фитнес уред освен възможността за поставяне на вградените тежести - плочи (10 броя), може да поставите и допълнителни тежести-дискове. На лостовете които са по 20 см, може да поставите дискове с тегло до 150 кг. Съотношението между теглото и това което наистина вдигате е 1:1. Например ако тежестта е 100 килограма, то вие ще вдигате наистина 100 кг. Kelton Комбиниран уред Heavy Gladius има пластмасови ролки с лагери от неръждаема стомана, които предоставят гладка и тиха работа по време на тренировка. Дълбокия канал на ролката не позволяват на въжето да се извади, като така се постига максимален комфорт по време на тренировка. Въжето е с дебелина 4 мм и е обвито с PVC покритие.

Към уреда могат да се добавят и различни фитнес компоненти, като например скотова пейка, пеперуда за тренировка на мускулите на гърдите и др.

Към този фитнес уред не са включени тежестите. Закупуват се отделно!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход