Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008011
not-available.png

Kelton Kомбиниран уред Heavy Python е фитнес уред с който ще тренирате професионално в домашни условия. Изработен е от невероятно издръжлив профил от полска стомана с размери 80 х 60 х 2 мм и 50 х 50 х 2 мм, издържащ натоварване до 300 килограма. За изразботването на този уред са използвани същите качествени материали, както при изработката на професионалното оборудване на Kelton.

Този комбиниран фитнес уред има регулируема седалка и компонент за фиксиране на бедрата, които може да регулирате в 7 степени. Kelton Kомбиниран уред Heavy Python има пластмасови ролки с лагери от неръждаема стомана, които предоставят гладка и тиха работа по време на тренировка. Дълбокия канал на ролката не позволяват на въжето да се извади, като така се постига максимален комфорт по време на тренировка.

Към уреда могат да се добавят и различни фитнес компоненти, като например скотова пейка, пеперуда за тренировка на мускулите на гърдите и др.  Тежестите се поставят на два лоста с диаметър от 25 мм и дължина 50 см, като може да поставяте дискове диаметър 30 мм и 50 мм. Всяка една страна на лоста за поставяне на тежести издържа 150 кг, като така може да поставите 300 кг тежести. Тежестите се фиксират с заключващи скоби, които стабилно закрепят дисковете към лоста и ви дават 100% сигурност. Въжето е с дебелина 4 мм и е обвито с PVC покритие.

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход