Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008103

Kelton Кросоувър HEAVY HM1 е полупрофесионален фитнес уред, подходящ за използване в домашни условия, малки фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Кросоувъра е изработен от изцяло заварена конструкция от стоманен профил с размери 80х60х2 мм, което гарантира че фитнес уреда няма да помръдне, дори и при тежки силови тренировки.

Kelton Кросоувър HEAVY HM1 има отворено натоварване, можете да поставите тежести - плочи или кръгли стандартни стоманени дискове, а може да се комбинират и двата варианта. Този силов уред има долен скрипец, което дава възможност да извършвате различни видове упражнения. Ролките за движение на кросоувъра са подвижни и лесно могат да се преместят в различни посоки, без да се ограничава движението по време на тренировка. Ролките имат дълбок канал, като така въжетата няма да се изваждат и ще извършвате упражненията без проблемно.

Друго предимство на този Kelton Кросоувър HEAVY HM1 е наличието на лост за набиране с три различни хвата. Освен това към кросоувъра се предлагат и 2 броя ръкохватки HD6.

Максимално натоварване на този кросоувър е 250 килограма.

Този силов уред се предлага без тежести!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход