Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008046
not-available.png

Kelton Лежанка за коремни преси PL7 е подходяща за професионално ползване и ще задоволи най-взискателните потребители. Лежанката е идеално фитнес оборудване за фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Ергономичната форма и размерите на тази уникална лежанка позволяват да се конфигурира без проблем във вашата фитнес зала, а здравина и функционалността предоставят цялостна тренировка на мускулите на корема.

Kelton Лежанка за коремни преси PL7 е изработена от здрав стоманен профил с размери 80х60х3 мм. Лежанката е тествана на натоварване от 400 кг, а стабилната база позволява да се съсредоточи директно върху тренировката. Самата лежанка може да се регулира наклона по два начина: чрез куките към приложената стойка PS2 или към модула HD17 монтиран за стената. Тези допълнителни компоненти се закупуват отделно и не са включени към лежанката.

Kelton Лежанка за коремни преси PL7 има здрава, комфортна и анатомична тапицерия с дебелина от 10 см. Това ви гарантира високо ниво на комфорт, дори по време на дълги сесии. Защото лежанката им правилни извивки на облегалката - позволява ви да практикуват толкова дълго, колкото искате.

Тази лежанка за коремни преси има максимално натоварване 400 килограма + теглото на трениращия.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход