Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008037

Kelton Мултифункционална лежанка HEAVY Hyperion е здрава и стабилна лежанка с която може да провеждате професионални тренировки в домашни условия, а също така може да се използва и в малки фитнес зали, хотели, спортни клубове и др. Лежанката е изработена от здрави и качествени материали, като размера позволява използването на олимпийски лост за тежести. Към лежанката може да се монтират различни модули, като стенд за ръце и така да имате скотове пейка, горен и долен скрипец, модул за крака и др. Това е лежанка, която ще отговори на всички ваши изисквания за един добър, здрав и комфортен фитнес уред. Фитнес оборудването на Kelton е произведено в Полша и коренно се различава от подобно оборудване произведено в Китай.

Чрез мултифункционалната лежанка HEAVY Hyperion на Kelton, ще може да изпълнявате цялата гама упражнения в различни позиции. Имате възможност за коригиране на височината на стойките в 8 позиции през 8,5 см, така че лесно можете да ги персонализирате в зависимост от вашата височина и упражнения, които извършвате. Лежанката дава възможност за регулиране на ъгъла на наклона чрез 5 степени, както и регулирани в 7 степени наклона на седалката. Лежанката дава възможност за регулиране на ширината на лежанката чрез 4 степени, като така ще може да използвате лост с различна дължина (от 180 до 213 см). Освен това може да регулирате дължината на лежанката също 4 степени.

Kelton Мултифункционална лежанка HEAVY Hyperion е изработена от здрава стоманена конструкция с профил 50х50х2 мм и комфортна тапицерия с дебелина от 3 см с двоен шев за по-голяма здравина и дълготрайност. Лежанката ви предлага невероятна стабилност по време на силови тренировки, като ще изпълнявате упражненията без да се притеснявате за безопасността. Стойките и самите рафтове за поставяне на щангата имат гумирано покритие, което помага за намаляване на шума до минимум по време на тренировка.

Лежанката издържа максимално натоварване до 600 килограма благодарение на качествените заварки, подсилената конструкция и здравите стоманени профили.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

Възможността за инсталиране на допълнителни аксесоари:

- Kelton HOME HZ1
- Kelton HEAVY HZ5
- Kelton HEAVY HZ6
- Kelton HOME HZ3
- Kelton HEAVY HZ14
- Kelton HOME HZ4
- Kelton HEAVY HZ15
- Kelton HOME HZ2

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход