Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008035

Kelton Мултифункционална лежанка HEAVY Spartan за тренировки в домашни условия, а също така може успешно да се използва и в малки фитнес зали, хотели, спортни клубове и др. Тази практична и здрава лежанка има възможност за добавяне на допълнителни модули към нея, като: стенд за ръце и така ще имате скотова пейка, горен и долен скрипец, модул за крака и др. Това е лежанка, която ще отговори на всички ваши изисквания за един добър, здрав и комфортен фитнес уред. Фитнес оборудването на Kelton е произведено в Полша и коренно се различава от подобно оборудване произведено в Китай.

Чрез регулируемата лежанка HEAVY Spartan на Kelton, ще може да изпълнявате цялата гама упражнения в различни позиции. Имате възможност за коригиране на височината на стойките в 8 позиции през 8,5 см, така че лесно можете да ги персонализирате в зависимост от вашата височина и упражнения, които извършвате. Лежанката дава възможност за регулиране на ширината и дължината на лежанката чрез 4 степени, както и регулирани в 7 степени наклона на седалката. Освен всичко това лежанката предлага и възможност за регулиране на нейната дължина в 4 степени. Стойките и самите рафтове за поставяне на щангата имат гумирано покритие, което помага за намаляване на шума до минимум по време на тренировка.

Kelton Мултифункционална лежанка HEAVY Spartan е изработена от здрава стоманена конструкция с профил 50х50х2 мм и комфортна тапицерия с дебелина от 3 см с двоен шев за по-голяма здравина и дълготрайност. Лежанката има допълнителни усилващи греди за допълнителна здравина и устойчивост. Лежанката ви предлага невероятна стабилност по време на силови тренировки, като ще изпълнявате упражненията без да се притеснявате за безопасността.

Лежанката издържа максимално натоварване до 500 килограма благодарение на качествените заварки и здравите стоманени профили.

С тази мултифункционална лежанка HEAVY Spartan на Kelton ще бъдете в състояние да укрепите мускулите на гърдите, ръцете, раменете, гърба, и с подходящо регулиране: долната част на тялото или на корема.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

Възможността за инсталиране на допълнителни аксесоари:

- Kelton HOME HZ1
- Kelton HEAVY HZ5
- Kelton HEAVY HZ6
- Kelton HOME HZ3
- Kelton HEAVY HZ14
- Kelton HOME HZ4
- Kelton HEAVY HZ15
- Kelton HOME HZ2

 

Kelton Лежанка със стойки HEAVY Spartan

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход