Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008026

Kelton Мултифункционална лежанка Hunter е идеална за тренировки в домашни условия, но с нея ще имате усещането, че тренирате професионално във фитнес залата. Тази практична и здрава лежанка има възможност за добавяне на допълнителни модули към нея, като: стенд за ръце и така ще имате скотова пейка, горен и долен скрипец, модул за крака и др. Това е лежанка, която ще отговори на всички ваши изисквания за един добър, здрав и комфортен фитнес уред. Фитнес оборудването на Kelton е произведено в Полша и коренно се различава от подобно оборудване произведено в Китай.

Чрез регулируемата лежанка Hunter на Kelton, ще може да изпълнявате цялата гама упражнения в различни позиции. Имате възможност за коригиране на височината на стойките в 6 позиции, така че лесно можете да ги персонализирате в зависимост от вашата височина и упражнения, които извършвате. Лежанката дава възможност за регулиране на ъгъла чрез 9 степени, включително и отрицателен наклон.

Kelton Мултифункционална лежанка Hunter е изработена от здрава стоманена конструкция с профил 50х50х2 мм и комфортна тапицерия с дебелина от 3 см с двоен шев за по-голяма здравина и дълготрайност. Лежанката предлага регулиране наклона на облегалката в 9 нива, като така ще имата възможност да тренирате мускулите от различни ъгли. Освен това може да се регулира и ъгъла на седалката в 2 степени, което дава допълнителен комфорт и възможности.

Лежанката издържа максимално натоварване до 400 килограма.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход