Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008028

Kelton Регулируема лежанка Spartan II за тренировки в домашни условия, където за разлика от лежанката на Kelton Spartan има добавен и стенд за ръце. Така може да използвате лежанката и като скотова пейка за тренировка на бицепсите. Тази мултифункционална лежанка, също така може успешно да се използва и в малки фитнес зали, хотели, спортни клубове и др.

Освен добавения стенд за ръце, може да се монтира към лежанката и горен - долен скрипец, модул за крака и др. Това е лежанка, която ще отговори на всички ваши изисквания за един добър, здрав и комфортен фитнес уред. Фитнес оборудването на Kelton е произведено в Полша и коренно се различава от подобно оборудване произведено в Китай.

Чрез регулируемата лежанка Spartan II на Kelton, ще може да изпълнявате цялата гама упражнения в различни позиции. Имате възможност за коригиране на височината на стойките в 8 позиции през 8,5 см, така че лесно можете да ги персонализирате в зависимост от вашата височина и упражнения, които извършвате. Лежанката дава възможност за регулиране на ъгъла на наклона чрез 5 степени, както и регулирани в 7 степени наклона на седалката.

Kelton Мултифункционална лежанка Spartan II е изработена от здрава стоманена конструкция с профил 50х50х2 мм и комфортна тапицерия с дебелина от 3 см с двоен шев за по-голяма здравина и дълготрайност. Лежанката ви предлага невероятна стабилност по време на силови тренировки, като ще изпълнявате упражненията без да се притеснявате за безопасността.

Лежанката издържа максимално натоварване до 500 килограма благодарение на качествените заварки и здравите стоманени профили.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

Възможността за инсталиране на допълнителни аксесоари:

- Kelton HEAVY HZ5
- Kelton HEAVY HZ6
- Kelton HOME HZ3
- Kelton HEAVY HZ14
- Kelton HOME HZ4
- Kelton HEAVY HZ15
- Kelton HOME HZ2

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход