Детайли за продукта

0 Рейтинг
продукт No: 5661008140

Kelton Професионална машина - горен скрипец PMS7s е идеален фитнес уред за интензивни тренировки на мускулите на ръцете и гърба. Този фитнес уред е подходящ при оборудване на фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Тази професионална машина има мощна и стабилна база, както и подходящи размери за монтиране.

Компактната форма и размери, позволява всякаква конфигурация във вашата фитнес зала. Този професионален горен скрипец на Kelton предлага много добри условия за тренировка: корекцията на тежестите става без да ставате от уреда, настройка височината на седалката спрямо вашите нужди, контурна (анатомична) тапицерия. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение на тялото и блокиране на бедрата по време на тренировка.

Kelton Професионална машина - горен скрипец PMS7s е изработена от здрав стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Фитнес уреда има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия. Уреда се предлага заедно с дълъг извит лост PD9.

Машината има възможност да регулиране височината на седалката в 6 степени, като това ви дава възможност за бързо и лесно задаване на началната позиция, която е идеална за вас.

Машината е снабдена с 15 плочи с тегло от 7,5 килограма всяка и така имате 112,5 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Kelton Професионален горен скрипец PMS7 е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Седалката е с размери 42х40 см., вала за блокиране на краката - 22х13 см.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход