Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008138

Kelton Професионален кросоувър PMS2s е основен фитнес уред при оборудване на фитнес зала, като чрез уреда могат да се извършват системни упражнения за различни мускулни групи.

Този кросоувър на Kelton предлага пълен диапазон на движение, което гарантира ефективността на вашата тренировка. Този професионален фитнес уред има лост за набиране с 3 позиции за набиране, като ръкохватките са с диаметър 27 мм.

Kelton Професионален кросоувър PMS2s е изработен от здрава стоманена конструкция от профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Фитнес уреда има максимално натоварване до 300 килограма + теглото на трениращия. Стабилната база на уреда ще гарантира 100% сигурност по време на тренировка.

Кросоувъра е снабден с 2х15 плочи с тегло от 7,5 килограма всяка и така имате 225 килограма натоварване по 112,5 кг на всяка страна. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход