Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008118

Kelton Професионален уред за бицепс PMS13 е идеален за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Предлага много добри условия за тренировка: корекцията на тежестите става без да ставате от уреда, настройка височината на седалката спрямо вашите нужди, контурна (анатомична) тапицерия. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение и движение на тялото по време на тренировка.
 

Kelton Професионален уред за бицепс PMS13 е изработена от стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Kelton ПKelton Професионална машина за бицепс PMS13 има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия. Само си представете какво натоварване може да осигурите на вашите ръце.

Регулирането на седалката на този уред за бицепс става чрез 6 степени. Това ви дава възможност за задаване на началната позиция, идеална за вашата височина. Освен това този професионален фитнес уред има 2 различни позиции за поставяне на краката, изработени от гофрирана стомана с размери 25х18 см и дебелина 4 мм.

Машината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 150 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Седалката е с размери 47х41 см.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход