Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008113

Kelton Професионален уред за гръб PMS10s е иновативен фитнес уред с уникален дизайн, който се състои от два модула: модул за тежестите и основен модул за тренировка на гръбните мускули. Уреда е подходящ за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение на тялото през цялото време на тренировка. Чрез този професионален фитнес уред можете да извършвате хоризонтално изтегляне, като така ще натоварите цялата гръбно мускулатура.

Уреда е изработен от стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което го прави изключително стабилен и здрав. Kelton Професионален уред за гръб PMS10s има максимално натоварване до 300 килограма + теглото на трениращия.

Машината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Тегловното съотношение е 1:1, което означава, че общо 100 кг ще получите натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 200 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията.

Kelton Професионален уред за гръб PMS10s се предлага и с ръкохватка за скрипец.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход