Детайли за продукта

0 Рейтинг
продукт No: 5661008126
not-available.png

Kelton Професионален уред за гръб PMS18 е подходящ за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. При този професионален фитнес уред са използвани иновативни решения, като е проектиран така че да се изолират точно мускулите на гърба по време на тренировка.

Машината за гръб на Kelton предлага пълен диапазон на движение, което гарантира ефективността на вашата тренировка. Този професионален фитнес уред предлага 2 позиции на ръцете (4 ръкохватки), като ръкохватките са релефни за по-добър захват и с диаметър 27 мм.

Kelton Професионален уред за гръб PMS18 е изработена от здрава стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Фитнес уреда има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия.

Регулирането на седалката става чрез пневматична система от 6 степени. Това ви дава възможност за бързо и лесно задаване на началната позиция, идеална за вашата височина. Уреда има удобна седалка и облегалка за гърдите, които предоставят максимален комфорт.

Машината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 150 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Седалката е с размери 42х40 см., а облегалката за гърдите: 40х30 см.

Kelton професионална машина за гръб

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход