Детайли за продукта

0 Рейтинг
продукт No: 5661008125
not-available.png

 

Kelton Професионална машина за гърди PMS17s има мощна и стабилна база, както и подходящи размери за конфигуриране във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Този професионален фитнес уред е проектиран така, че да имате перфектна траектория и ъгъл на ръцете по време на тренировка. Уред с който идеално ще натоварите мускулите на гърдите, благодарение на пълния диапазон на движение.

Машината за гърди на Kelton има много добри условия за тренировка: корекцията на тежестите става без да ставате от уреда, настройка височината на седалката спрямо вашите нужди, контурна (анатомична) тапицерия. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение и движение на ръцете по време на тренировка.

Kelton Професионална машина за гърди PMS17s е изработена от здрава стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Фитнес уреда има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия.

Регулирането на седалката става чрез пневматична система от 6 степени. Това ви дава възможност за бързо и лесно задаване на началната позиция, идеална за вашата височина. Облегалката е изработена от две части: за кръста и гърба, като така се постига максимално удобство и комфорт.

Машината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 150 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията на Kelton Професионална машина за гърди PMS17s е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Седалката е с размери 47х41 см., а облегалката за кръста: 40х30 см и 60х30 см за гърба.

Kelton професионална машина за гърди

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход