Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008130

Kelton Професионален уред за корем PMS1s е иновативен фитнес уред с уникален дизайн, подходящ за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение на тялото през цялото време на тренировка.

Този професионален уред за корем на Kelton се състои от два модула: модул за тежестите и основен модул за тренировка на коремните мускули. Уреда е изработен от стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което го прави изключително стабилен и здрая. Kelton Професионална машина за корем PMS1s е тествана до 500 килограма + теглото на трениращия.

Мешината се предлага с 10 плочи с тегло 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията.

Регулирането на височината на рамото на вала в обхвата на 30 см през 2,3 см (13 нива). Това ви дава възможност за задаване на началната позиция, идеална за вашата височина.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход