Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008134
not-available.png

Kelton Професионален фитнес уред за крака PMS21 (адуктори) с който ще можете успешно да натоварите адукторите на крака. Този фитнес уред е подходящ при оборудване на фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Тази професионална машина има мощна и стабилна база, както и подходящи размери за монтиране. Чрез него лесно може да промените движението с помощта само на един лост без да е необходимо допълнителни дествия по уреда.

Машината за тренировка на адукторите и абдукторите на Kelton предлага много добри условия за тренировка: корекцията на тежестите става без да ставате от уреда, настройка височината на седалката спрямо вашите нужди, контурна (анатомична) тапицерия. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение на тялото и движение на краката по време на тренировка.

Kelton Професионална машина за крака PMS21 (адуктори) е изработен от здрав стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Фитнес уреда има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия.

Машината има регулируемо рамо от 8 степени. Това ви дава възможност за бързо и лесно задаване на началната позиция на краката, която е идеална за вас. Облегалката е изработена от две части: за кръста и гърба, като така се постига максимално удобство и комфорт.

Машината е снабдена с 15 плочи с тегло от 7,5 килограма всяка и така имате 112,5 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията на Kelton Професионален фитнес уред за крака PMS21 (адуктори) е изработен от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Седалката е с размери 42х40 см., а облегалката за кръста: 40х30 см и 60х30 см за гърба.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход