Детайли за продукта

0 Рейтинг
продукт No: 5661008142
not-available.png

Kelton Професионален фитнес уред за крака PMS9 е подходящ за оборудване на фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Тази професионална машина има мощна и стабилна база, както и подходящи размери за монтиране.

Компактната форма и размери, позволява всякаква конфигурация във вашата фитнес зала. Този професионален фитнес уред на Kelton предлага много добри условия за тренировка: корекцията на тежестите става без да ставате от уреда, настройка височината на седалката спрямо вашите нужди, контурна (анатомична) тапицерия. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение на тялото и движение на краката по време на тренировка.

Kelton Професионален фитнес уред за крака PMS9 е изработен от здрав стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Фитнес уреда има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия.

Регулиране на височината на рамото на вала е в обхвата на 2,3 см и 30 см. Това ви дава възможност да зададете началната позиция, идеална за вашата височина.
Уреда има пълен диапазон на движение, благодарение на което вашата тренировка ще бъде ефективна и безопасна.  

Машината е снабдена с 15 плочи с тегло от 7,5 килограма всяка и така имате 112,5 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Kelton Професионална машина за крака PMS9 е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Седалката и облегалката са с размери 47х41 см., а вала за краката е с дължина 51 см.

Kelton Професионален фитнес уред за крака PMS9

 

Kelton Професионален фитнес уред за крака PMS9

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход