Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008128
Този продукт беше разгледан от 13 човека през последните 24 часа.

Kelton Професионална машина за набиране PMS19 е многофункционален фитнес уред, подходящ за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Чрез този уред може да извършвате различни упражнения за ръцете и тялото, особено за широките гръбни мускули. Видовите упражнения и натоварване зависи от избраната позиция на ръкохватките и паралелните лостове. Kelton Професионална машина за набиране PMS19 има подвижна платформа, която позволява допълнително съпротивление в зависимост от възможностите на трениращия.

Машината за набиране и кофички на Kelton предлага пълен диапазон на движение, което гарантира ефективността на вашата тренировка. Този професионален фитнес уред предлага 5 позиции на ръцете (10 ръкохватки) - 4 позиции за набиране + 1 за кофички, като ръкохватките с диаметър 22 мм.

Kelton Професионална машина за набиране PMS19 е изработена от здрава стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Фитнес уреда има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия. Стабилната база на уреда ще гарантира 100% сигурност по време на тренировка, а линейните лагери дават едно плавно движение нагоре и надолу.

Машината е снабдена с 15 плочи с тегло от 7,5 килограма всяка и така имате 112,5 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията.

Kelton професионална машина за набиране

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход