Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008120

Kelton Професионален уред за трицепс PMS14 (triceps curl machine) е фитнес уред за взискателни клиенти, ползващи машината във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Този професионален фитнес уред е проектиран така, че перфектно да изолира трицепса на ръката по време на тренировка.

Машината за трицепс на Kelton има много добри условия за тренировка: корекцията на тежестите става без да ставате от уреда, настройка височината на седалката спрямо вашите нужди, контурна (анатомична) тапицерия, пневматична система за регулиране. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение и движение на ръцете по време на тренировка.

Kelton Професионален уред за трицепс PMS14 (triceps curl machine) е изработена от стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което я прави изключително стабилна и здрава. Фитнес уреда има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия. Само си представете какво натоварване може да осигурите на вашите ръце.

Регулирането на седалката става с помощта на пневматична система чрез 6 степени. Това ви дава възможност за бързо и лесно задаване на началната позиция, идеална за вашата височина. Облегалката също така чрез пневматична система в 6 степени, може да променяте положението. Благодарение на доброто стабилизиране на горната част на тялото, триглавия мускул на ръката ще бъде още по-изолиран, което ще доведе до по-голяма ефективност на упражнението.

Освен това този професионален фитнес уред има 2 различни позиции за поставяне на краката, изработени от гофрирана стомана с размери 25х18 см и дебелина 4 мм.

Машината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 150 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Седалката е с размери 47х41 см., а облегалката: 40 х 30 см.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход