Детайли за продукта

0 Рейтинг
продукт No: 5661008047
not-available.png

Kelton Професионална лежанка PL8 с отрицателен наклон е подходяща за професионално ползване и ще задоволи най-взискателните потребители. Тази здрава и комфортна лежанка с отрицателен наклон е идеална за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Лежанката е изработена от здрав стоманен профил с размери 80х60х3 мм, изцяло заварена чрез MIG / MAG заваряване с пълно проникване.

Лежанката е тествана на натоварване от 800 кг + теглото на трениращия, а стабилната база позволява да се съсредоточи директно върху тренировката. Благодарение на отрицателния ъгъл на наклон на облегалката може да издълбае перфектно релефни гърди. Голяма, масивна база на лежанката с размери 110/122 см гарантира стабилността на оборудването, дори и по време на интензивни упражнения.

Както най-вероятно знаете, когато правите упражнения с отрицателен наклон (главата надолу) е много важна добрата защита и сигурност от приплъзване надолу. Затова тази лежанка има възможност да закрепите и заключите краката си, като лесно можете да регулирате модула чрез 8 степени в зависимост от вашите изисквания и комфорт.

Kelton Професионална лежанка PL8 има здрава, комфортна и анатомична тапицерия с дебелина от 10 см. Това ви гарантира високо ниво на комфорт, дори по време на дълги сесии. Защото лежанката им правилни извивки на облегалката - позволява ви да практикуват толкова дълго, колкото искате.

Стойките имат рафтове под ъгъл за поставяне на щангата, което ще ви даде възможност лесно да поставите щангата, дори и без помощта на друг човек. Разстоянието между тях е 110 см, което дава възможност за използване на олимпийски лост при изпълнение на упражненията с дължина 220 см.

Тази професионална лежанка на Kelton, която ви предлага отрицателен наклон има максимално натоварване 800 килограма + теглото на трениращия.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход