Детайли за продукта

0 Рейтинг
продукт No: 5661008041
not-available.png

Kelton Професионална лежанка със стойки PL2 е проектирана специално за професионални силови тренировки и предлага оптимална височина и ширина на облегалката, както дебела и здрава тапицерия с анатомична форма (дебелина 10 см). Това предразполага за едни комфортни тренировки, като може да се концентрирате единствено към извършване на упражненията. Допълнителните платформи за краката осигуряват естествена позиция на краката, а системата за регулиране на седалката може да изберете най-доброто положение за вас чрез 6 степени на контрол.

Kelton Професионална лежанка със стойки PL2 е изработена от здрава стоманена конструкция с профил 80х60х3 мм, което дава масивност и стабилно, нещо много важно при силови тренировки. Наклонените рафтове за поставяне на олимпийска щанга, ще ви даде сигурност дори когато тренирате сам. Куките са номерирани, като така няма да объркате на кое ниво да поставите щангата. Разстоянието между стойките е 110 см, което ще ви позволи да направите широк хват на щангата.

Лежанката издържа максимално натоварване до 800 килограма благодарение на подсилената конструкция и качествените заварки, които ще издържат много години употреба.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход