Детайли за продукта

0 Рейтинг
продукт No: 5661008045
not-available.png

Kelton Лежанка за силов трибой PL6 е подходяща за професионално ползване по време на състезания на местно и международно ниво. Лежанката има здрав и издръжлив дизайн, който дава възможност за интензивни тренировки с големи тежести. Това професионално фитнес оборудването има специални лостове за регулиране на стойките, така че лесно може да настроите щангата на желаната височина.

Продуктът осигурява не само комфорт, но и голяма безопасност. Изработена от здрав стоманен профил с размери 80х60х2 мм. Лежанката е тествана на натоварване от 900 кг, а стабилната база позволява да се съсредоточи директно върху тренировката. В допълнение, на пейката има греди и платформа за поддръжка, чрез която ще имате по-голяма безопасност по време на упражненията. Същата платформа позволява на дадено лице за поддръжка да вземе удобна и безопасна позиция.

Kelton Лежанка за силов трибой PL6 има здрава и комфортна тапицерия с дебелина от 10 см. Това ви гарантира високо ниво на комфорт, дори по време на дълги сесии. Защото лежанката им правилни извивки на облегалката - позволява ви да практикуват толкова дълго, колкото искате.

Kelton Лежанка за силов трибой PL6 има максимално натоварване 900 килограма + теглото на трениращия.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход