Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008116

Kelton Професионална машина за бедра PMS12 (Horizontal Leg Curl Machine) е професионален фитнес уред без който трудно ще си представим една фитнес зала. Уреда благодарение на много добрите си качества е идеален за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение и движение на тялото по време на тренировка.

Този професионален фитнес уред Kelton PMS12 (Horizontal Leg Curl Machine) е изработена от стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което го прави изключително стабилен и здрав. Kelton Професионална машина за бедра PMS12 има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия. Само си представете какво натоварване може да осигурите на вашите крака.

Машината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 200 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Регулирането на рамото на вала е в обхват на 30 см през 2,3 см (13 нива). Това ви дава възможност за задаване на началната позиция, идеална за вашата височина. Седалката и облегалката са с размери 45х42 см.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход