Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008112
Този продукт беше разгледан от 24 човека през последните 24 часа.

Kelton Професионална машина за гръб PMS10 е иновативен фитнес уред с уникален дизайн, който се състои от два модула: модул за тежестите и основен модул за тренировка на гръбните мускули. Уреда е подходящ за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение на тялото през цялото време на тренировка. Чрез този професионален уред можете да извършвате хоризонтално изтегляне, като така ще натоварите цялата гръбно мускулатура.

Уреда е изработен от стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което го прави изключително стабилен и здрав. Kelton Професионална машина за гръб PMS10 има максимално натоварване до 300 килограма + теглото на трениращия.

Машината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Тегловното съотношение е 1:1, което означава, че общо 100 кг ще получите натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 200 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията.

Kelton Професионална машина за гръб PMS10 се предлага и с ръкохватка за скрипец.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход