Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008042

Kelton Професионална пейка със стойки PL3 проектирана и изработена за извършване на професионални тренировки. Удобната седалка и облегалка осигуряват оптимална позиция на тялото и ги държи в правилно положение, без дискомфорт дори и при по-продължителни тренировки.

Обърнете внимание на особено иновативно решение, което е използвано в модела PL3 на Kelton. Вероятно вече сте забелязали, че рафтовете са поставени в предната част - когато тренирате, те са пред вас. Стелажите имат наклон, като така имате възможност бързо да поставите щангата, без помощта на други. Тъй като всеки чифт куки е номериран, само с един поглед можете да бъдете сигурни, че поставяте щангата на правилните рафтове.

Kelton Професионална пейка със стойки PL3 е изработена от здрав стоманен профил с размери 80 х 60 х 3 см, като може да извършвате тежки силови тренировки без да се притеснявате за сигурността си. Тази здрава пейка със стойки е тествана на натоварване от 800 кг. Разстоянието между стойките е 110 см и спокойно може да ползвате олимпийска щанга за своите упражнения.

Бъдете сигурни, че този фитнес уред няма да помръдне по време на тренировка и спокойно може да се концентрирате върху повторенията.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход