Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008114

Kelton Професионална пек дек машина PMS11 е професионален фитнес уред без който трудно ще си представим една фитнес зала. Уреда благодарение на много добрите си качества е идеален за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение на тялото през цялото време на тренировка.

Тази пек дек машина е изработена от стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което го прави изключително стабилен и здрав. Kelton Професионална пек дек машина PMS11 има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия.

Мешината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 200 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Регулирането на седалката става чрез 6 степени в зависимост от вашите предпочитания. Седалката е с размери 42х40 см, облегалката за кръста - 30х40 см, а на гърба - 30х60 см

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход