Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008048

Kelton Професионална регулируема лежанка PL9 е идеалната лежанка за фитнес зали и за всички, които искат перфектно изваяни мускули и максимален комфорт и стабилност на уредите. Лежанката е изработена от здрав стоманен профил с размери 80х60х3 мм, изцяло заварена чрез MIG / MAG заваряване с пълно проникване и издържа невероятните 900 килограма. Така може да тренирате с максимални килограми без да се притеснявате за сигурността си.

Kelton Професионална регулируема лежанка PL9 има здрава, комфортна и анатомична тапицерия с дебелина от 10 см. Това ви гарантира високо ниво на комфорт, дори по време на дълги сесии. Защото лежанката им правилни извивки на облегалката - позволява да тренирате толкова дълго, колкото искате без да чувствате дискомфорт.

Kelton Професионална регулируема лежанка PL9 дава възможност за регулиране наклона на облегалката в 7 степени, като така може да тренирате мускулите на гърдите в различни варианти. Освен това можете да настроите и позицията на седалката в 3 степени за по-голямо удобство. Така позицията на тялосто ще остане винаги стабилно и правилно ще извършвате упражненията.

Тази регулируема лежанка на Kelton има максимално натоварване 900 килограма + теглото на трениращия.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход