Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008115
not-available.png

 

Kelton Професионална уред за гърди PMS11s (пек дек) е професионален фитнес уред без който трудно ще си представим една фитнес зала. Уреда благодарение на много добрите си качества е идеален за използване във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др. Благодарение на модерните решения, машината осигурява правилното положение на тялото през цялото време на тренировка.

Тази пек дек машина е изработена от стоманен профил с размери 80х60х3 мм, което го прави изключително стабилен и здрав. Kelton Професионална уред за гърди PMS11s има максимално натоварване до 500 килограма + теглото на трениращия.

Машината е снабдена с 10 плочи с тегло от 10 килограма всяка и така имате 100 килограма натоварване. Освен това вие може да добавите и допълнителни плочи с килограми по предварителна заявка, като максимално може да достигне до 200 килограма. Промяната на теглото за натоварване става много лесно и удобно, без да ставате от уреда.

Тапицерията е изработена от здрава и издръжлива изкуствена кожа с дебелина 10 см и анатомична форма, което предлага много добър комфорт по време на извършване на упражненията. Регулирането на седалката става чрез 6 степени в зависимост от вашите предпочитания. Седалката е с размери 42х40 см, облегалката за кръста - 30х40 см, а на гърба - 30х60 см

Тази професионална машина се различава от Kelton Професионална пек дек машина PMS11 по това че няма метален кожух на тялото за тежестите.

 

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход