Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008031

Kelton Регулируема лежанка Avenger е основата на една домашна фитнес зала или малък професионален фитнес клуб, хотел или спортна зала. Лежанката има всички технически характеристики за да бъде използвана при тежки силови тренировки без да се притеснявате за вашата сигурност по време на упражненията.

Kelton Регулируема лежанка Avenger е изработена от здрава, издръжлива и стабилна конструкция от профил 50х50х2 мм, както и много добър дизайн на облегалката и седалката. Лежанката предлага възможност за регулиране на ъгъла на облегалката в 8 степени, като така ще имате възможност да тренирате мускулите под различен ъгъл. Освен това може да регулирате и седалката чрез 3 степени за по-голям комфорт. Промяната на различните степени е много лесно и бързо, без да губите излишно време за това.

Тапицерията на тази уникална регулируема лежанка е с дебелина 3 см и е изработена от висококачествени материали, като така е постигнат един много добър комфорт.

Лежанката издържа максимално натоварване до 500 килограма благодарение на качествените заварки и здравите стоманени профили.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход