Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008024
not-available.png

Kelton Сгъваема лежанка Hermod e много добра регулируема лежанка с която може да тренирате, като професионалист в домашни условия. Тази практична и здрава лежанка има възможност за добавяне на допълнителни модули към нея, като: стенд за ръце и така ще имате скотова пейка, горен и долен скрипец, модул за крака и др.

Kelton Сгъваема лежанка Hermod е изработена от здрава стоманена конструкция с профил 50х50х2 мм и комфортна тапицерия с дебелина от 3 см с двоен шев за по-голяма здравина и дълготрайност. Това е лежанка изработена изцяло в Полша, а не като повечето подобно фитнес оборудване в Китай.

Тази регулируема лежанка има широка основа от 45 см, което дава стабилност по време на извършване на упражненията. Лежанката предлага регулиране наклона на облегалката и седалката в 6 различни позиции, което дава възможност за трениране на различни мускулни групи.

Освен всички тези предимства и възможности, тази уникална лежанка има възможност да бъде сгъната и така лесно да се съхранява. Височината на лежанката при сгънато положение е само 20 см.

Лежанката издържа максимално натоварване до 500 килограма.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

Възможността за инсталиране на допълнителни аксесоари:

- Kelton HOME HZ1
- Kelton HEAVY HZ5
- Kelton HEAVY HZ6
- Kelton HOME HZ3
- Kelton HEAVY HZ14
- Kelton HOME HZ4
- Kelton HEAVY HZ15
- Kelton HOME HS10
- Kelton HOME HZ2

 

Cougar-Sport.Com е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход