Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008106
not-available.png

Kelton Силов уред Strength PM15 е професионален фитнес уред, който може да се използва във фитнес зали, спортни клубове, хотели и др., а също така и в домашни условия. Чрез него успешно може да тренирате: гърба, задните части и бедрата. Този силов уред има иновативен дизайн и тапицерия с анатомична форма.

Този силов фитнес уред е изработен от изцяло заварена конструкция с пълно проникване MIG'iem 300A от стоманен профил с размери 80х60х2 мм, което гарантира че фитнес уреда няма да помръдне по време на тренировка.

Kelton Силов уред Strength PM15 има възможно за регулиране на височината в 6 степени през 2,5 см. Kelton Силов уред Strength PM15 има максимално натоварване 500 килограма.

Начин на използване:

Изходна позиция: легнете по корем върху уреда, като краката са стъпили на гофрираните метални плоскости. Хванете с двете раце, големите и удобни дръжки. След което вдигнете краката успоредно с пода или по-надулу в зависимост от вашите възможности. Останете в това положение няколко секунди, след което се върнете в изходна позиция.

По заявка на клиента може да се промени цвета на профила и тапицерията!

Макс Ефект Спорт ЕООД е официален вносител за България на Kelton (Полша)!

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход