Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: 5661008019

Kelton Скотова пейка HZ5 е изработена от качествени и здрави материали с които можете тренирате професионално и в домашни условия. Скотовата пейка е тествана да издържи натоварване до 500 килограма. Така можете да тренирате бицепсите си наистина с големи тежести, без да се притеснявате, че ще повредите скотовата пейка. Това е наистина професионално фитнес оборудване за домашни условия.

Kelton Скотова пейка HZ5 има стабилна основа, която няма да мръдне докато тренирате. Изработена е структурен профил с размери 50 мм х 50 мм х 3 мм. Височината на стенда на скотовата пейка се регулира чрез 8 степени, а височината на стойките за щангата чрез 5 степени. Благодарение на това се постига максимален комфорт по време на повторенията. Стенда за поставяне на ръцете може да се монтира към силови фитнес уреди от сериите Home и Heavy на Kelton.

Възможно е монтиране само на стенда при лежанки Kelton HOME и HEAVY (Triton серия, Spartan и Hyperion) и комбинирани уреди HOME и HEAVY (серия Python, Gladius).

 

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход